CYTAT(Jack_ @ 19-05-2010, 02:36 PM)

Za to rozłożyła mnie jedna scena w strażnicy. widzieliście jaki system mają postawiony?

poczciwy Windows

zdaje się wista lub 7

pocieszne to było

Przecież cały sezon reklamują ten crap. Dziwię się, że dopiero teraz to zauważyłeś. Wcześniej mieli same Maci, teraz widać Apple przestało płacić to Microsoft się zainteresował reklamą.
A co do odcinka to genialny. Końcówka fajnie rozegrana, szczególnie walka CK z Zodem jako zwykłych ludzi. Przyznać się, kto spodziewał się takiego zagrania ze strony Zoda? Widać doskonale wiedział co się stanie po uruchomieniu 'Book of Rao' i się przygotował na taką sytuację. Cwaniak.
No a spadający Clark - to przecież nie chodzi o to, że może go zabić wbity sztylet (bo to nie zielony kryptonit) a sam upadek. I wcale nie musi go nikt złapać (Hawkman i inni są przecież rozsiani po planecie więc musiałby być to ktoś wystarczająco szybki), w czasie spadania, a trochę czasu ma, może wyjąć ten sztylet i odrzucić. Moce mu wrócą i sam wyląduje na nogi.
U mnie tak samo co do oglądania Smallville, pierwsze sezony na TVNie a później torrenty. I tak do teraz. Niektóre odcinki fajne, inne gorsze, tak samo z sezonami ale zawsze coś ciągnie do zassania następnego. Z jednej strony ciekawość, z drugiej przyzwyczajenie jednak ile sezonów by nie było to i tak będę oglądał.
I teraz tyle miesięcy czekania :/
O, i właśnie przeczytałem, że Tom w wywiadzie dla kogoś tam powiedział, że następny sezon to już ostatni...