Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Ciekawe Obrazki Na Telefon
Forum poświęcone serialowi Smallville > Fan-Topics > Offtopic
Veco
Jak w temacie. Jeżeli komuś spodoba się jakiś obrazek zapraszam do podzielenia się nim z innymi.
Bandzi
Ale o co w tym chodzi ? Ze takie cos w telefonach sie ustawia na tapete czy jak ?
Morfeusz
nie mam pojęcia również...ja nie lubię obrazków na tapecie w tel. Tylko zamulają kom

Best regards
Bandzi
Telefon uzywam do dzwonienia/ odbierania i pisania/czytania smsow, do niczego wiecej jest mi nie potrzebny,

Aaa strasznie denerwuje mnie ta moda p.t. idzie sobie jakies dziecko z wlaczonym telefonem na maksa z ktorego leci jakas mp3. W Wiedniu to juz dawno zauwazylem, w Polsce od jakiegos czasu tez...
PaLa
Ja akurat bardzo lubie mieć jakąś fajną tapetkę na telefonie wink.gif

to są tylko takie przykłady moich tapet wink.gif Na szczęście mam Samsunga Avile dlatego mogę mieć 3 torsy xD Co jakiś czas zmieniam biggrin.gif
The Uzależniony
Pala, a moze tak:

Inszy
U PaLi to nie kaloryfery, to Photoshop wink.gif

Jako że też mam Avilę, to sobie porobiłem kilka tapetek wink.gif
A wykorzystuję te:

Veco
Morfeusz
ustalmy, że niech to będą ciekawe obrazki, nawet z photoshopa. Jednak pół nagi facet, czy kobieta, to nie jest ciekawe, to każdy może sobie znaleźć w necie

Best regards
PaLa
przepraszam, ale temat jest o ciekawych obrazkach które się nam podobają (czyli mnie w tym przypadku). A to że lubię męskie i zretuszowane klaty to już moja sprawa i chyba jak najbardziej odniosłam się do głównego założenia tematu wink.gif

W sumie z tego co widzę to Veco też zapodał ładne kobitki (sztuczne czy nie, mnie to nie wypada osądzać) i dla niego też może być ciekawe (jak na faceta przystało) biggrin.gif

Nie róbmy już wrzawy smile.gif Coś dzisiaj jakieś nastroje macie dziwne co poniektórzy wink.gif
Harier
Wiecie co, gdybym nie należał do tego forum to bym wam napisał ... wam tylko w głowie Supermeny i Batmany biggrin.gif

Ja preferuje motywy - osobiście mam na komórkach lachony wink.gif ale takie z smakiem ... nie jak PaLa z odkrytymi cyckami wink.gif jak wrócę do Krakowa to postaram się zarzucić nimi
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.