Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaki To Serial?
Forum poświęcone serialowi Smallville > Fan-Topics > Seriale, Seriale i jeszcze raz Seriale...
Stron: 1, 2
pablo84
Dobra, po zagadkach filmowych, muzycznych i odgadywaniu gwiazd, nastała pora na konkurs serialowy. wink.gif Zasady takie same jak w przypadku zagadek filmowych. Dana osoba wrzuca screen z jakiegoś serialu, a reszta musi odgadnąć jaki to serial co oczywiste i co najważniejsze podać z którego odcinka pochodzi dana scena(sezon i numer odcinka).
Na początek coś banalnego by zabawa się rozkręciła:
soku11
Hehe smiesznie latwe smile.gif Oczywiscie Smallville s01e01 - Pilot. POZDRO
pablo84
Jasne smile.gif

1p - soku11

Zadajesz
soku11

Zdaje mi sie, ze tez latwe wink.gif POZDRO
pablo84
Lost s04e01 ?
soku11
Owszem smile.gif
1p - soku11, pablo84

POZDRO
pablo84
Też banalne, na trudniejsze przyjdzie czas hehe:
Harier
Kyle XY
MoW
Kyle XY s1e10
Harier
He he nie doczytałem wink.gif Kurde chcodzące encyklopedie z was będą biggrin.gif Ja nie mam czasu na wertowanie odcinków - powodzenia w zabawie
pablo84
CYTAT(MoW @ 06-04-2008, 05:31 PM) *
Kyle XY s1e10

Zgadza się smile.gif

1p - soku11, pablo84, MoW

Zadajesz
MoW
To coś takiego:

regm
Eureka S02E11
Morfeusz
że się tak wcisnę...dobre to, jak ktoś ogląda dużo seriali...mnie to nie dotyczy laugh.gif

Best regards
MoW
dobrze
1p - soku11, pablo84, MoW, regm
pablo84
CYTAT(Morfeusz @ 06-04-2008, 08:25 PM) *
że się tak wcisnę...dobre to, jak ktoś ogląda dużo seriali...mnie to nie dotyczy laugh.gif

Best regards

Heheh też aż tak dużo obecnie nie oglądam, jak tu zajrzę i akurat będzie coś co znam to odpowiem wink.gif
regm
No to teraz tak:
Morfeusz
zdaje się na moją bujną wyobraźnię biggrin.gif i mówię, że to Rzym s01e01 wink.gif.

Best regards
MoW
Rome S2E10
regm
Tak i nie
pablo84
no to strzelę sobie:
Rzym s1e12
soku11
Czemu nikt nie odpisuje, czy to poprawna odpowiedz??
Morfeusz
regm się nam zagubił wink.gif wiemy, że to Rzym, tylko odcinek był zły. Ciekawe jak ostatnia odpowiedź

Best regards
pablo84
Jak to nie to to chyba potrzebny kolejny screen, jak się regm pojawi na forum wink.gif
regm
Wybaczcie, że tak długo nie odpowiadałem.

Nie jest to s01e12. Kolejny screen:
MoW
może s1e09, scenę samą w sobie kojarzę ale nie mogę przypomnieć który to był odcinek dokładnie.
-=MacieK=-
Niewiem wydaje mi sie ze screen pochodzi z drugiej połowy drugiego sezonu Rome unsure.gif . Odcinek pamiętam doskonale tylko nie potrafie go umiejscowić :/.
strzał: 2x09 ?
pablo84
Jako autor tematu pozwolę sobie unieważnić poprzednią zagadkę zadaną przez regma, bo już ponad miesiąc nie ma już od niego żadnej odpowiedzi. Od teraz też proponuje, że jak ktoś zada zagadkę lub odpowie poprawnie i nie zada zagadki przez tydzień( jak ktoś odpowie a nie zada to punkt oczywiście mu się liczy do punktacji, w przypadku zadania i żadnej podpowiedzi lub potwierdzenia czy odpowiedź jest dobra zagadka ulega unieważnieniu), obowiązuje zasada, że zadaje kto jest chętny. Wszystko to by nie zdarzały się takie dłuuugie przerwy.
Nowa zagadka:

pablo84
Nikt? Dodałem podpowiedź.
soku11
Nie ogladalem tego serialu, wiec nawet podpowiedz mi wiele nie dala smile.gif
-=MacieK=-
Oczywiście ze Skins. Dziwne ze nikt nie zgadł do tej pory ;P. Ale odcinka nie skojarze :/
strzał: 2x03 ?
pablo84
Oczywiście Skins, sezon też się zgadza, ale odcinek już nie(choć blisko). wink.gif
MoW
ehh...
Skins S2E02
pablo84
Jasne, że tak. wink.gif
2p - MoW
1p - soku11, pablo84, regm

Zadajesz
MoW
To tak, co by nie było zbyt trudno

Morfeusz
Greek, episode 13, sezon 1. Mniej więcej 41 minuta, 20 sekunda tongue.gif

PS. Zabawny i dobry serial smile.gif

Best regards
MoW
Zgadza się
2p - MoW
1p - soku11, pablo84, regm, Morfeusz
Morfeusz
to teraz coś takiego:

Best regards
MoW
House S4E13
Morfeusz
dobrze. zadajesz

3p - MoW
1p - soku11, pablo84, regm, Morfeusz

Best regards
MoW
też nie powinno być trudne
.Korzeń
Roswell s2e10?
MoW
tak,
3p - MoW
1p - soku11, pablo84, regm, Morfeusz, .Korzeń
.Korzeń
Zadajcie coś, bo ja niestety nic nie znajdę.
soku11

To moze ja zarzuce jesli sie nikt nie pogniewa smile.gif POZDRO
MoW
How I Met Your Mother 3X19
soku11
Oczywiscie sie zgadza smile.gif
4p - MoW
1p - soku11, pablo84, regm, Morfeusz, .Korzeń

POZDRO
MoW

EDIT:
podpowiedź:

i
-=MacieK=-
Chyba nie dużo osób tu zagląda bo nie sądze żeby nikt tego nie kojarzył smile.gif.
Surface na 100% co do odcinka to bede strzelać - 1x09 ?
soku11
Moze najpierw dawajcie jakies latwiejsze rzeczy - tak jak ja tongue.gif I nie ze srodka sezonow smile.gif POZDRO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.