Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kristin Kreuk W Roli Głównej Jako Chun Li W Nowej Wersji Street Fighter
Forum poświęcone serialowi Smallville > Tajemnice Smallville > Postacie i aktorzy
-=MacieK=-

No ciekaw jestem jak wypadnie w roli wojowniczki biggrin.gif. Moze byc ciekawie....
Chyba kazdy miał styczność z tą grą i wie o co chodzi tongue.gif. Pierwszy film z Vam Dam'em to totalna klapa wiec ten moze byc tylko lepszy, mam nadzieje ze duzo lepszy... wink.gif. Reżyser mający na koncie taki filmy jak "Romeo musi umrzec" czy "Od kołyski az po grób" daje na to nadzieje. Początek zdjęc juz w marcu . Po wiecej szczegółów odsyłam do żródła....
Źródło:
KOD
http://gry.onet.pl/1663618,,Gwiazda_Smallville_zagra_w_nowym_Ulicznym_Wojowniku,wiadomosc.html
kamil21
mam nadzieje ze pani Kreuk stanie sie slawna i nie wroci na 8 sezon smallville....slawna na skale filmowa pelnometrazowa rzecz jasna..

a jak juz by miala grac dalej to na boku...Clark musi zajac sie w koncu Erica Durance czyli Lois bo serial staje w miejscu przez to...
Morfeusz
oki, nie chcę być wścibski ale ta informacja pojawia się już 3 raz na tym forum.

Co do filmu, to oby wypadła fajnie, bo ma warunki, aby grać w bardzo dobrych filmach pełnometrażowych.

Best regards
The Uzależniony
CYTAT
Reżyser mający na koncie taki filmy jak "Romeo musi umrzec" czy "Od kołyski az po grób" daje na to nadzieje

Nasz utalentowany rodak jako reżyser popełnił także Dooma, także jeszcze kilka adaptacji gier komputerowy i zostanie okrzyknięty nowym Uwe Bollem, który obiecał sobie zmasakrować na dużym ekranie wszystkie osławione przez graczy tytuły dry.gif

Z sentymentu do gry Capcomu i ciekawości jak wypadnie Kreuk obejrzę ten nadchodzący HIT, jednak fani takich klasyków jak DOA będą na pewno zachwyceni wink.gif

btw Lana już była w Chinach i kopała jak Chun Li w odcinku Sacred, także pierwsze koty za płoty już poszły. smile.gif
PaLa
co do tej ekranizacji to mam pewne obawy. W sumie nie miałam styczności z Street Fighter (ale jak "mordoklepka" to już lubie biggrin.gif ) ale zazwyczaj ekranizacje gier wychodzą (w moim odczuciu)... marnie. Są dwie strony medalu - zagorzały fan zekranizowanej gry znajdzie i wytyknie jej błędy (tak jak ja z filmem Resient Evil), a osobie która nie miała z tym styczności może się spodobać (dla przykładu - Sillent Hill - mnie się podobał choć zbytnio nie interesują się serią, można było się przestraszyć, kilka zawiłych rzeczy było. Jednak fan serii znajdze pewne rzeczy, które pogrzebały totalnie film).
The Uzależniony
tylko, że resident evil i silent hill miały fabułę (SH całkiem niezłą). Z bijatykami jest trudniej.
W Mortalu coś tam było jeszcze: turniej, zagłada ziemi, przeszłość uczestników, jak trafili na zawody etc.
Nie pamiętam, żeby w serii SF chodziło o coś więcej jak o 'tytuł najlepszego ulicznego naparzacza'. Mamy więc wolną rękę dla scenarzysty i brak pozwów o profanację ze strony fanów gry. Film wykorzystuje tylko te same postaci i albo się spodoba albo nie.
PaLa
fakt z bijatykami jest trudniej. Mam nadzieje , że w tym filmie postacie podczas scen walki nie będą "latać" i robiły dużo niepotrzebnych akrobacji (w sumie jakieś widowisko musi być)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.