Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jakie Seriale Oglądamy?
Forum poświęcone serialowi Smallville > Fan-Topics > Seriale, Seriale i jeszcze raz Seriale...
Morfeusz
Tworzę ten temat, bo nie widzę, aby takowy się pojawił.
Chodzi mi, o to, aby wypowiedzieć się, jak obecnie wygląda Wasz tydzień z serialami? (chcę się dowiedzieć, czy już potrzebuje pomocy, czy jeszcze wyjdę z tego uzależnienia laugh.gif tongue.gif ). Jako, że tworzę, to pierwszy napiszę w jakiej postaci ma wyglądać to. Daty emisji w USA, bądź Kanadzie.

poniedziałek: Prison Break, Heroes, The Big Bang Theory, Chuck, Samantha Who?
wtorek: Bones, Gossip Girl, Pushing Daisies, Reaper
środa: Dirty Sexy Money, Private Practice
czwartek: Smallville, Scrubs
piątek: Moonlight

chyba wystarczy spojrzeć na poniedziałek i już widać, że jestem uzależniony i potrzebuje pomocy rolleyes.gif
i najgorsze jest to, że od stycznia dojdą kolejne 2-3.

Best regards
mira
A myślałem że ja jestem uzależniony. Ja podam może dzień w jaki oglądam bo nie wiem jak jest z emisją:
Pon - Dexter
Wt - Prison Break, Heroes
Pt - Smallville

Kiedyś było tego więcej, ale teraz coraz bardziej brak i szkoda czasu smile.gif
The Uzależniony
Dowaliłeś Morfeusz. 14 seriali to troszkę dużo, nawet jak na mnie:P
Żeby spróbować bardziej zbliżyć się do tej liczby dodam seriale, które śledzę na bieżąco, a które zaczynają się w styczniu.
(moja lista jest wg dni kiedy seriale pojawiają się w necie, czyli dzień później od premiery)

Poniedziałek Desperate Housewives
Wtorek Prison Break, Heroes, Californication, 24
Środa House, The Shield
Czwartek One Tree Hill, Lost
Piątek Smallville, Greys Anatomy

ps.
patrząc jednak na twoją listę, Morfuesz z innej strony, to wcale nie jest tego tak sporo...tongue.gif

Pushing Daisies
Dirty Sexy Money
Moonlight
Private Practice
The Big Bang Theory
Samantha Who
Chuck
Gossip Girl
Reaper

to wszystko szczawiki, które są na antenie od kilku tygodni... za kilka miesięcy albo od nich odejdziesz albo same znikną.
.Korzeń
Cóż, zawsze uważałem, że jestem uzależniony, aczkolwiek mnie wyleczył brak czasu jak też poniekąd znudzenie serialami. Obecnie:
Poniedziałek: Heroes
Czwartek: Smallville
W oczekiwaniu również na OTH i Lost, aczkolwiek tego 2 pewny nie jestem czy znajdę czas.
-=MacieK=-
Z moim przedpotopowym dyskiem wielkosci 40 giga zwyczajnie nie mogę oglądać dużo serialów tongue.gif. Strasznie szybko miejsce ucieka :/
poniedziałek - dexter
wtorek - heroes, prison break
czwartek - lost, OTH
piątek - smallville
sobota - moonlight

A i do nadrobienia czeka jeszcze Family Guy i podobno świetny Rescue Me smile.gif
Morfeusz
no to dzięki, ale pięknie mnie utwierdziliście w mojej chorobie...ale tak serio, to mam za dużo czasu i z nudów ściągam co się da, a jak fajny, to oglądam następny odcinek.

wronek - co do tego zniknięcia, to część przez strajk może zniknąć. Żałować najbardziej będę jeśli zniknie Chuck i The Big Bang Theory. Reszta tak jak napisałem, dla zabicia czasu.

Best regards
soku11
Nie znam dat emisji, bo mam na stancji slabego neta dlatego napisze co ja AKTUALNIE ogladam (nie wliczam z 10 seriali zakonczonych biggrin.gif):
Prison Break, Heroes, House, Smallville, Gossip Girl, How I met your mother. I wiem, ze jestem uzalezniony bo potrafie ogladac po kilka odcinkow pod rzad smile.gif POZDRO
Doomsday
Na dzień dzisiejszy regularnie oglądam jedynie Heroes, Big Bang Theory, Desperate Housewives i Smalla.

Postanowiłem pozostałe seriale ściągać i poczekać na lepsze dni kiedy to znajdę więcej czasu i tutaj już są schody:
- Dexter 2
- Prison Break 3
- My Name is Earl (całość)
- Twin Peaks (całość)
- House (całość)
- How I met your Mother (całość)

Jedynym plusem strajków jest właśnie to że mogę sięgnąć po starsze produkcje i wówczas nie czekam na kolejny odcinek tylko robię jednodniowy maraton w towarzystwie. A uzależnienie to w sumie kontroluję ( spokojnie mogę rzucić Smalla z czystym sumieniem). Pozdrawiam uzależnionych tongue.gif
Lestat
Poniedzialek - Dexter
Wtorek - Prison Break, Heroes, Samantha Who, Chuck, Journeyman
sroda - pushing daisies, gossip girl, reaper
czwartek LOST, OTH
piatek Smallville, Supernatural, Grey's Anatomy
Sobota Moonlight, Friday Night lights

troche duzo tongue.gif
i nadrabiam w wolnych chwilach House i Office
Jack_
duzo tego wolnego czasu morfeusz masz biggrin.gif

Poniedziałek: Heroes, Priosn Break.
Czwartek: Supernatural, Smallville.

To tak aktualnie

Ściągnięte ale nie obejrzane mam
2 sezon Rzym,
Pushing Daisies,
Blade,
Sarah Connor Chronicles,
Bionic Woman,
Californication,
House,
Flash Gordon,
Journeyman

W wakacje... no dobra w niecałe 2 tygodnie wakacji dorwałem, zobaczyłem i czekam na więcej:
Kyle XY,
Jericho,
Burn Notice,

Mam na imię Jacek i jestem uzależniony tongue.gif
shadowx
U mnie skromnie, ale i tak za dużo tongue.gif

wtorek: Heroes, Twarzą W Twarz (którego ostatni odcinek był wczoraj sad.gif i to już chyba koniec sad.gif)
piątek: Smallville.

I oczekuję na Lost-a!
MoW
Poniedziałek: Dexter
Wtorek: Heroes
Czwartek: Cane
Piątek: Smallville
Petr
ja też skromnie:
poniedziałek - Heroes
czwartek - Smallville

ponadto "Rzym" oglądałem. Z polskich ogladałem/oglądam "Twarzą w Twarz" (w sumie nic wielkiego to było), "Ekipę" (choć nie zawsze mam czas i np. ostatnich 2 odc nie oglądałem) i próbowałem jeszcze 'Twierdzę szyfrów", ale w porównaniu z książką to kompletny niewypał.

Ale z niecierpliwością i tak czekam tylko na "Heroes" teraz. Kiedyś tak czekałem na "Rzym" i jeszcze dawniej na "Smallville"....
radosiewka
Ja też dość skromnie, napisze co oglądam, bo nie pamiętam dat emisji:
-House
-Smallville
-Heroes
-Bones

Akurat skończył się ten sezon Weeds i czekam na Lost'a. Muszę też badrobić zaległości w Ugly Betty i obejrzeć Samantha Who? i Pushing Daisies.
Morfeusz
heh, Samantha Who? jest bezwzględna, a i Pushing Daisies jest świetne. Niby serial zrobiony na odwal, a wszyscy go uwielbiają.

Best regards
Jack_
CYTAT(Jack_ @ 21-11-2007, 02:45 PM) *
duzo tego wolnego czasu morfeusz masz biggrin.gif

Poniedziałek: Heroes, Priosn Break.
Czwartek: Supernatural, Smallville.

To tak aktualnie

Ściągnięte ale nie obejrzane mam
2 sezon Rzym,
Pushing Daisies,
Blade,
Sarah Connor Chronicles,
Bionic Woman,
Californication,
House,
Flash Gordon,
Journeyman

W wakacje... no dobra w niecałe 2 tygodnie wakacji dorwałem, zobaczyłem i czekam na więcej:
Kyle XY,
Jericho,
Burn Notice,

Mam na imię Jacek i jestem uzależniony tongue.gif

Mała aktualizacja

Czerwone obejrzane House w rankingu moim wiadomo gdzie jest biggrin.gif
natomiast Pushing Daisies tez wysoko ale chyba zawyżone. kolejne odcinki już nie takie dobre.

Przymierzam sie do Journeyman i Californication fajne czy szkoda czasu?
MoW
CYTAT(Jack_ @ 07-03-2008, 01:11 AM) *
Przymierzam sie do Journeyman i Californication fajne czy szkoda czasu?

Widziałem oba, Californication zdecydowanie warto jak dla mnie świetny serial. Dialogi, gra aktorska na naprawdę wysokim poziomie.
Co do Journeyman to takie sobie, pierwsze 2-3 odcinki słabe, pozostałe da się obejrzeć, ale to nic specjalnego.
Lestat
A jak dla mnie Journeyman byl fajny, nie jakas rewelacja, ale milo spedzalem czas. Szkoda ze dostal Cancela bo sie rozkrecal
Jack_
A jakoś go sensownie zakończyli? Czy cliffem ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.