Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jaka Jest Wasza Ulubiona Posta
Forum poświęcone serialowi Smallville > Tajemnice Smallville > Postacie i aktorzy
Stron: 1, 2, 3, 4
Rockstar
Którą z postaci w serialu lubicie najbardziej?
Za co ją lubicie?
Wygląd? Charakter?
guiness
CHLOE CHLOE CHLOE
Ol@
chloe nie lubie lany
Red_Dragon
Chloe & Lana biggrin.gif
guiness
zadna lana! tylko chloe! ;P
Martinez
Lana & Chloe biggrin.gif biggrin.gif z przewagą na Lanę biggrin.gif
Red_Dragon
W skali 10 punktowej: Lana 10 pkt, Chloe 9,5 pkt, Clark i Lex po 7 pkt, za to Pete wg mnie marne 5 pkt :wink:
Martinez
Dla Lany to u mnie skali brakuje biggrin.gif
Rockstar
IPB Image

Uwielbiam ją biggrin.gif 8) [/img]
Ol@
zgadzam sie z rockstar!!!
Chloe
Właśnie..Chloe jest super.Moimi ulubionymi bohaterami są Chloe i Lex.W ankiecie zagłoosowałam na Lexa bo widze że Chloe ma tutaj wystarczająco dużo zwoleników... biggrin.gif Ale tak naprawde lubie ich równie mocno więc gdybym mogła to bym zagłosowała 2razy biggrin.gif
Rockstar
Chloe jak zauważyłaś mi też się powtórzyły :?
Aurelia
Moim ulubionym bohaterem jest Lex.a lubię przede wszytskim za jego uroczy charakterek... biggrin.gif
Ol@
posty sie pisza jak wyskakuje error ale nie licza sie na liczniku!!
Stabbb
jak najbardziej chloe. a peter jest najbardziej zaniedbana postacia w serialu. praktycznie w ogole sie nie pojawia. w 2gim sezonie bedzie lepiej jak sie do... a nie powiem bo to spoiler wink.gif. ale bedzie pete'a wiecej.
Rockstar
Ja go nie lubię..
Red_Dragon
Cóż ochrzanili mnie więc zdjątko an razie znika biggrin.gif

Moje ulubione zdjęcie bogini tongue.gif[/img]
Rockstar
Takie obrazki się wyświetlają jak dajesz link do devotedtosmallville.com
Stabbb
chloe rlz. chloe 4 life. chloe rox - ma ktos jeszcze pomysl na siakies inne slogany? biggrin.gif
Rockstar
Chloe my! laugh.gif
Stabbb
pisze posta, chwile jest a potem go juz nie ma :/. chloe rlz biggrin.gif
Stabbb
ooo juz jest...jakie zamotane....
Ol@
a ja nie lubie lany nie wiem dlaczego :cry: Niech mnie ktos uswiadomi dlaczego ja lubi to moze ja tez ja polubie!!!
Rockstar
Fajne zdjęcie :roll: :? wink.gif
Red_Dragon
Mnie też Pete wkurza ma maxa ale ma to przede wszystkim związek z tym, że oryginalnym świecie Supermana on i Lana Lang zostają parą a potem małżeństwem. sad.gif
Mam tylko nadzieję, że w serialu nie bezie poruszany ten wątek bo zaczną rzucać bluzgami!! :evil: Zresztą... tak naprawdę Pete Ross nie był czarny tylko biały
Rockstar
Sam Jones III jest jakiś męczący w roli Pete'a.
Czarny.. TO jest bardzo uwspółcześniona wersja Superman'a wink.gif
Ol@
wychodzi na to ze glownego bohatera prawie nikt nie lubi ale przynajmniej nie najbardziej... sad.gif
Rockstar
Fakt smile.gif
Ol@
no tak to jest wdziecznosc on ratuje ludzi a wy sie za chloe ogladacie smile.gif
nazgul
Najlepszą postacią jest Lex. Szkoda tylko ,że w przyszłości losy jego i Clarka tak drastycznie sie zmienią ale miło jest na niego popatrzeć w takiej roli.
Ol@
nie mowcie co sie dalej stanie bo to popsuje cale dalsze ogladanie sad.gif albo piszcie uwaga spoiler!!!
Rockstar
Tyle że Ty jesteś chyba kompletną amtorką i nie oglądałaś ani nie słyszałaś nigdy wcześniej o Superman'ie bo każdy dzieciak wie że największym wrogiem Superman'a jest Lex Luthor :!: :!: :!:
:roll:
nOisEr
eee Lana biggrin.gif ,Clark no i Leksiu tongue.gif
Aurelia
Sorki za tyle wiadomości ale wyświetlało mi cały czas: Failed sendig mail i ja wciąż próbowałam i próbowałam............
Rockstar
Jak Ci się ta wyświetla to znaczy że limit postów równy 150 został wytczerpany i Twoje posty zostaną po chwili umieszczone na forum ale nie zostanie Ci to doliczone że tak powiem "kalsyfikacji generalnej" wink.gif postów... smile.gif
Zajrzyj do Działu Technicznego. smile.gif
Aurelia
Sorry za tyle powtórek ale cały czas mi wyświetlało że nie wysłało mi wiadomości... :x
Aurelia
Dzuięki Rockstar... znów coś mi się psuje ale zaraz jak napisałeś zajrzeł do Działu Technicznego...
Teeta
Heh. Ja też polubiłam Lexa. No i Lanę.
Ol@
Tyle że Ty jesteś chyba kompletną amtorką i nie oglądałaś ani nie słyszałaś nigdy wcześniej o Superman'ie bo każdy dzieciak wie że największym wrogiem Superman'a jest Lex Luthor :!:  :!:  :!:  

:evil: :twisted: :evil: Byc moze jestem amatorka ale licz sie z tym ze na forum sa takze inne osoby ktore nie ogladaly wszystkich odcinnkow po 10 razy !! A o Superman'ie slyszalam tylko tyle ze jest superman'em. :!:
nOisEr
[quote=\"Ol@\"][quote].... bo każdy dzieciak wie że największym wrogiem Superman'a jest Lex Luthor :!: :!: :!:
:roll:[/quote]

Hmm ale czy to jest wazne my oglądamy przeciez "nie" tego Lexa
z orginalnego Supermana tylko bogatego faceta ,którego przyjazn z Clarkiem jak on powiedział bedzie kiedys wielką legendą....ak więc nie skreslamy Lexa od razu za to ,ze w niedalekiej przyszłosci bedzie smiertlenym wrogiem Clarka biggrin.gif
Ol@
tez tak uwazam a puki co Lex jakby to nazwac jest "dobry"...
Rockstar
Tyle że Ty jesteś chyba kompletną amtorką i nie oglądałaś ani nie słyszałaś nigdy wcześniej o Superman'ie bo każdy dzieciak wie że największym wrogiem Superman'a jest Lex Luthor :!: :!: :!:

:evil: :twisted: :evil: Byc moze jestem amatorka ale licz sie z tym ze na forum sa takze inne osoby ktore nie ogladaly wszystkich odcinnkow po 10 razy !! A o Superman'ie slyszalam tylko tyle ze jest superman'em. :!:

bla bla bla
Ale nie płacz Ol@, ok?
Ol@
dobrze juz dobrze ... smile.gif
Red_Dragon
Racja :cry: Stwierzdenie na forum, że Lex będzie w przyszłości największym wrogiem Clarka jest tak samo oczywiste, jak napisanie, że Clark w końcu nauczy się latać :wink:
To na pewno nie są spoilery :?
Aurelia
A ja bardzo dobrze wiedziałam i wiem że Lex będzie taki jaki będzie...ale i tak go polubiłam, nie można od razu skreślać ludzi :wink:
Chloe
No właśnie! Ja lubie Lexa choć pózniej będzie zły.A szczerze mówiac zawsze ktoś musi być zły biggrin.gif Teraz jest bardzo ciekawą,zabawną,intrygującą postacią!!Bez dwóch zdań! smile.gif Oczywiście interesując jest tez patrznie jak powoli przechodzi na ciemna strone9to tak na marginesie)Ale na razie jest dobry więc tutaj zacytuje ulubiną kwestie Michaela,,I'm not bad yet'' biggrin.gif
Ol@
Trzebaby to zapamietac ...
Rockstar
A czemu nie można lubić czarnych charakterów?!.. smile.gif To są tylko fikcyjne postaci a każdy ma jakąś ulubioną..
xZera
Moim zdaniem Lex jest najciekawsza postacia w serialu. A jego przyjazn z Clarkiem tylko podkreca klimat serialu.
Kazdy (prawie kazdy) wie ze Clark zostanie Supermanem i bedzie walczyl o wolnosc i amerykanski styl zycia. Natomiast droga Lexa w strone najpotezniejszego czlowieka na swiecie, a przy tym najwiekszej "kanali" jest o wiele ciekawsza. Bo przeciez w komiksie o eSie malo o tym wiadomo.

LEX RULSSSSS wink.gif

Ps. Uwaga (moze) spoiler. Wiecie ze w komiksie L. Luthor jest juz prezydentem USA?
uQuad
eee tam. Ja lubie Clarka. Do Lexaq jestem z góry uprzedzony bo to przecież czrny charakter... gdyby nie to, kto wie... laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.