Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odcinek 022 - S02E01 - Vortex
Forum poświęcone serialowi Smallville > Odcinki > Sezon 2
Sokar
Odcinek 022 - S02E01 - Vortex

Opis wkrótce

Napisy
clarki
QUOTE(Sokar @ 29-05-2005, 06:51 PM) [snapback]33693[/snapback]

Odcinek 022 - S02E01 - Vortex

Opis wkrótce

Napisy

nikt opisu nie dał wiec:

Odcinek zaczyna sie swietnie od momentu w którym Klark ratuje Lane z "wnetrza tornada", Lex swojego ojca w ostatnim momencie wyciaga spod spadajacej belki która niewatpliwie przedziurawiłaby go na wylot!
Jonatan probuje zatrzymac dziennikarza Nixona (ktory wie ze Clark jest kosmitą), Lionel walczy ze smiercia w szpitalu.
Jonatan i Nixon utkneli w jakims pomieszczeniu pod ziemia i probuja sie z niego wydostac..
Wszyscy szukaja zaginionych,...
I wkońcu Clark ich znajduje tyle ze Nixon czestuje go kryptonitem i ...
Lex załatwia sprawe strzelajac w plecy Nixonowi i tym samym o Clarku nikt sie nie dowie...
Clark okłamuje Lane(Ona widziała Go jak Ja ratował ze srodka trąby powietrznej,ale mysli ze to sie Jej przysniło)...
I to tyle cool.gif

clarki
wall
ładny odcinek tylko szkoda, że CHLARK nie wyszedłsad.gif
Łuq89
I znufff kogoś mi szkoda. Tym razem szkoda mi Chloe. Fajnie, że wreszcie (choć na krótko) Jonathan polubił Lexa. Dobra kontynuacja poprzedniego odcinka.
Maajjaa22
Dziwnie że koniec odcinka jest też początkiem kolejnego sezonu Smallville, ale nie no będzie ważne że sie coś dzieje, a dzieje sie dzieje Cała sprawa Tornado -naprawde przykra i żal tych wszystkich ludzi, nawet ojca Lexa.
Nie dziwie sie Lanie, że sie zastanawia jakim cudem przeżyła i oczywiście ponownie uratowana przez Clarka.
Biedna Chloe poświeciła swoje uczucia i postanowiła, że woli przyjaźń Clarka niż być zamiast Lany (tak ja to odebrałam), a może by coś tam bylo noo (( . Lexa też mi żal chociaż powiem szczerze byłam prawie pewna, że nie pomoże ojcu i zginie, a teraz biedak ma wyrzuty sumienia, no i nareszcie pojednanie pomiedzy nim a Kentem miejmy nadzieje że na dłużej niż 1 odcinek .

CYTAT
ładny odcinek tylko szkoda, że CHLARK nie wyszedł

Bardzo szkoda chlip chlip
Morfeusz
CYTAT(Maajjaa22 @ 22-11-2007, 03:45 PM) *
Dziwnie że koniec odcinka jest też początkiem kolejnego sezonu Smallville,

to tak zwany clifhanger (zawieszenie) - pozostawienie otwartej furtki na kolejny sezon. Wiele seriali tak ma...fajny zabieg, który zmusza do obejrzenia kolejnego odcinka.

Best regards
Maajjaa22
No dobry pomył, ale wg mnie tylko wtedy gdy sie ma w swojej kolekcji kolejny sezon biggrin.gif - bo czekanie na dokończenie tego odcinka dobiłby mnie tongue.gif
Dzieki za wytłumaczenie. Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.