Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Odcinek 005 - S01E05 - Cool
Forum poświęcone serialowi Smallville > Odcinki > Sezon 1
Sokar
Odcinek 005 - S01E05 - Cool

W czasie ogniska szkolnego , chłopak o imieniu Sean wpada do zamrożonego jeziora, i topi się. Okazuje się , że w jeziorze znajdowały się kawałki kryptonitu , sean ożywa lecz co jakiś czas musi pobierać ciepło do życia. Sean dzwoni do swoich bylych dziewczyn lub koleżanek w celu wyssania z nich ciepła . Clark umawia się z Laną na randkę, limuzyną Lex'a jedzie do Metropolis na koncert Radiohead. Niestety randka się nie udaje , w czasie drogi do Metropolis Clark widzi w telewizji wiadomości w których mówią , że poszukują chłopaka o imieniu Sean ze Smallville , który jest oskarżóny o morderstwo. Wtedy Clark przypomina sobie , że Chloe dała swój numer Seanowi na ognisku . Clark każe zatrzymać auto i biegnie do Smallville rezygnując z randki z Laną. Teraz Clark musi uratować Chloe i powwstrzymać Sean'a przed kolejnymi morderstwami...

Napisy
Maajjaa22
Odcinek aż tak strasznie nie powalił mnie .Tz postać Sean'a była troche przesadzona i przewidywalna.
Biedna Chloe okazuje sie, że jednak pod powłoką twardzielki, można ja łatwo zranić.
Co do nie-randki Lany i Clarka może i dobrze że sie tak stało, czyn dłużej będzie trwały te ich podchody , bardziej zasmakuje zwycięstwo (o ile do niego dojdzie ). Osobiście nie jestem za tym, ale co zrobić .
Ciekawi mnie też czy intencjie Lexa w sprawie pomocy Kentom, są naprawde tak szczere czy jednak jest ku temu jakiś niezbyt fajny cel.
Ocena 5-/6
Łuq89
Mnie ten odcinek nawet przypadł do gustu. Szkoda mi Chloe, to naprawdę niezła laska (ale jak ma fryzurkę taką jak w sezonie 4). Szkoda, że ciągle jej się nie udaje z nikim. Sean nieźle zagrał. Ciekawsze momenty:

-początek,
-gdy Chloe podąża za różami,
-gdy Kentowie przebywają u Lexa na "zebraniu",
-"nie randka"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.