The Uzależniony
11-03-2004, 02:18 PM
Oprocz "Fałszywej dwunastki" , o ktorej wpominal ClArK,chcialem wam napomnkac o paru innych tytulach,w ktorych wystepuja dobrze nam znani aktorzy ze SV. Jako ze mamy teraz mala przerwe w emisji serialu,postanowilem umilic sobie troche oczekiwanie na nowe odcinki.
a mianowicie:
Jestem swiezo po obejrzeniu filmu z Lexem- "Bringing Down The House"
(polski tytul to "Wszystko się wali") ze Stevem Martinem.Calkiem fajna komedyjka (typowy rozluźniacz) Michael Rosenbaum gra tam ,umówmy sie,niezbyt pierwszoplanowa role ale i tak fajnie bylo obejrzec Lexia w innej roli a tym bardziej z wlosami
Drugi film,ktory chcialbym zaproponowac to "The Rules of Atrattcion" ("Żyć szybko,umierać młodo"),w ktorym wystepuja Jessica Biel i Ian Somerhalder ,czyli nasz ulubiony zombie (serialowy Adam).Czy ten film jest godny polecenia-nie wiem,bede go ogladal jutro,wiec wtedy cos napisze.
Pozdrawiam.
nOisEr
11-03-2004, 10:46 PM
No to czekamy na recenzje drogi kolego :wink:
The Uzależniony
12-03-2004, 02:04 PM
...od czego tu zaczac...
obejrzalem wlasnie The rules of attration.
nie chce opowiadac filmu dlatego powiem tylko,ze film mi sie spodobal
co prawda spodziewalem sie czegos w stylu american pie,a dostalem mocno pesymistyczna historie.Jednak sklania on do pewnych refleksji i mimo ze chwilami jest dosc ostry a nawet powiedzialbym niesmaczny (Ian Somerhalder gra np. biseksualiste) to oglada sie go przyjemnie.
Zakonczenia nie zdradze ale powiem tylko,ze nie jest ono w stylu,do jakiego przyzwyczaili nas amerykanie.
ok koncze bo i tak juz napisalem za duzo:P
fajnieby bylo jakby ktos dorwal ten filmik i napisal co o nim sadzi...
cObi
17-03-2004, 10:13 AM
Btw. na TV4 leci serial pod tytułem "Partnerki" ("The Huntress") w którym występuje Annette O'Toole. Co czwartek o o godz. 20:00. Tak dla yey fanów...:wink:
The Uzależniony
17-03-2004, 07:03 PM
Btw. Na nie wiem czym leci serial pod tytulem nie wiem jakim w ktorym wystepuje John Glover.Co wtorek.Tak dla yego fanow...
sory za niescislosci ale wczoraj bylem lekko "zachwiany" i nie pamietam. zobaczylem go przez chwile ( w serialu bylo cos o diablach,piekle,zebieraniu duszy itd.moze ktos kojarzy:))
a teraz konkretniej:
Glover wystepowal tez w takich filmach jak:
-Batman i Robin (gral szalengo naukowca, wrzucil Ume Thurman na regal z kwasami)
-Robocopie 2 (handlarz broni)
-Payback (z Melem Gibsonem <nie wiem kogo,pewnie jakis maly epizodzik>)
jest to o tyle ciekawe ze filmy sa stosunkowo znane...
ot taka ciekawostka...
pozdro.
cObi
18-03-2004, 01:26 PM
Ciekawy jestem czy John Glover, Annette O'Toole i John Schneider mają wielu fanów na Forum. Mają na swoim koncie chyba więcej filmów i seriali, niż popularniejsi bohaterowie serialu pewnie dlatego, że yoosh starsi... Mosh ktoś zna jakiś FanPage ?
The Uzależniony
18-03-2004, 01:52 PM
www.filmweb.pl
podaje ze Anette O'Tool z bardziej znanych filmow to zagrala w
48 godzin (Nick Nolty i Eddie Murphy)
w serialu Nash Bridges (Don Johnson)
no i oczywiscie w trzeciej czesci Supermana jako Lois
John Schneider natomiast mial role dosc nieznane jak dla mnie
przez rok wystepowal na planie serialu Doktor Quinn
i w 2000 roku zagral w filmie z Chevy Chasem "dzien balwana (Snow Day)
film kiedys widzialem,natomiast Johna nie pamietam.
natomiast zastanawia mnie to:
http://filmweb.pl/Byron,Mann,filmografia,P...,Person,id=3014
w filmografii tego goscia jest smallville ale nie bardzo go kojarze
w odcinku,kiedy LutorCorp zajmuja terrorysci a Martha i Lionel sa uwiezieni w biurze,jednym z oprawcow jest wlasnie gostek podobny do tego,ale glowy nie dam...moze wy go kojarzycie lepiej...
cObi
19-03-2004, 09:12 PM
Ta, pamiętam go dobrze

. Nazywał się Kern, był shefem tego zespołu, który miał założyć podsłuch u Lionela. Ale się reszta zbuntowała przeciwko niemu i go zastrzelili. Dziwne, że ma to w swojej filmografii, za długiej scenki to on tam nie miał...
The Uzależniony
19-03-2004, 10:23 PM
cObi,zgadza sie.
odrobiles lekcje:)
mi to tez gdziesz szumialo.ale trafilem dlatego ze nie bylo w smallville za duzo skosnookich bohaterow.(no byl jeszcze dyrektor szkoly w raz z synem...i gosciu pogryziony przez osy o ile mnie pamiec nie myli:)
pozdro
Mała
26-05-2004, 06:55 PM
Ja oglądałam tylko Supermena i chyba jeden odcinek Partnerek niecały, aa i z Anette O'Toole coś jeszcze, lae nie pamiętam niestety tytułu...
Teeta
08-06-2004, 06:42 PM
Rosebauma widziałam jeszcze w "Urban Legend", godny polecenia horror; Michael gra studenta, który potem zostaje zamordowany (heh, nikt mnie tutaj chyba nie zamorduje za ten spoiler 8) ) w dość okrutny sposób.
The Uzależniony
08-06-2004, 10:07 PM
ja sciagnalem sobie Sorority Boys...ale jakos nie mialem płęty na ten film
obejrzalem pierwsze 7 minut i wylaczylem mimo ze film moze i nie jest najwiekszy.
zawsze fajnie zobaczyc jest kogos tak znanego z jednej roli w zupelnie innej kreacji. wystarczy niech Rosenbaum ma wlosy a juz wyglada jak kosmita a tutaj na plan wtacza sie jeszcze dodatkowo w czapce z daszkiem,dresach i browarem w reku
Vixen
28-06-2004, 10:08 AM
musze wypozyczyc ten pierwszy ....drugi tesh by sie przydalo pa
LadyLex
11-07-2004, 08:51 AM
Czesc ! Sluchajcie, powiedzcie mi skad Wy sciagacie te filmy? Bo ja juz od tygodni probuje cosi wykombinowac i nic nie ma. Szukalam na Imeshu,Kazie - Nie ma

A moze orientujecie sie czy sa te filmy na kasetach VHS ? (chyba tak to sie pisze

)
Pozdawiam
regm
13-07-2004, 02:31 AM
Nowy film z udziałem Kristin Kreuk będzie nosił tytuł "EarthSea". W kinach ma się ukazać w grudniu. Zanosi się na dość poważną rolę na dużym ekranie. Zobaczymy jak Kristin sobie poradzi :)
Więcej informacji można znaleźć
TUTAJ
The Uzależniony
13-07-2004, 09:15 AM
Nie przepadam za takim rodzajem fantastyki w kinach (czarownice,czarodzieje,lesne duszki i cala reszta tego typu wiary)
; no ale z oczywistego powodu trzeba bedzie obejrzec
Oprocz Kristin w filmie wystepuje Danny Glover,ktorego lubie
a na czele obsady wymieniony jest Shawn Ashmore,jak zobaczylem to goscia od razu skojarzylem z Icemanem-jedny z mutantow w X-men
ale jak poczytalem jego filmografie to wyszlo ze wystepowal on goscinnie w Smallville...o ile mnie pamiec nie myli gral syna profesorka,ktoremu z apomoca kryptonitu i pioruna udalo sie chwilowo odebrac clarkowe moce:)
.Korzeń
13-07-2004, 10:03 AM
No ja tesh nie lubię takich filmów. I chyba nawet Kristin Kreuk nie jest mnie w stanie zmusić do jego obejrzenia. Mimo to wydaje mi się, że ten film może być bardzo dobry (dla tych co takie fantazje lubią :wink: ). Zapewne przebije takie filmy jak "Eurotrip" czy "Fałszywa Dwunastka" :wink:
regm
13-07-2004, 11:52 AM
A ja lubię takie filmy :) Ciekawi mnie tylko czy będzie on dobry. "Do kina" napewno na to pójdę. Głównym powodem będzie to, że występuje w nim Kristin :P Jeśli chodzi o fabułę to zapowiada się ciekawie. No cóż, pozyjemy zobaczymy.
marita
13-08-2004, 10:37 AM
Ziemiomorze nie będzie w kinach, to serial zrealizowany przy współpracy Showtime i Hallmarku. O ile zaangażowanie Showtime jest obiecujące, to druga firma trochę mniej mi odpowiada. Czasami produkcje hallmarkowskie są jak dla mnie zbyt przesłodzone.
Kristin gra tam Tennar, jedną z kapłanek strzegących Grobowców Atuanu. Akurat ta część mnie sie podobała najbardziej z czteroksięgu le Guin, nie wiem jak bedzie z filmem. W drugiej części w ksiązce Ged jest już dojrzałym mężczyzną dochodzacym 40. Tutaj gra go cały czas Shawn Ashmore.
Cóż język filmowy. Na razie nie mam zastrzeżeń bo nie widziałam. Chociaz po wizycie na oficjalnej stronie już widać że ktoś wziął się za poprawianie Le Guin i dorobił kilka scen i postaci.
Na razie nie będę narzekać z góry. Film ma mieć premierę w grudniu. Obok Seana i Kristin gra Sebastian Roche (jak ktoś kiedyś oglądał na bodajze tv4 Roara z nieznanym wtedy Heathem Ledgerem, to on grał główny wredny charakter - rzymskiego dowódcę) i Amanda Tapping ze Stargate w bardzo ale to bardzo drugoplanowej roli Boginii.
Billy
26-08-2004, 04:18 PM
A ja z checia go obejrze bo lubie takie filmy. Zwłaszcza jesli ma tam grac nasza słodka ładniutka Kristinka
Wysłany Czw Sie 26, 2004 11:15 pm:Znalazłem w necie ciekwa rzecz - nie wiem czy juz o tym było na forum bo nie chce mi sie szukac ale w latach 2000-2004 Kristin Kreuk grała w serialu "Edgemont"
A oto i link do jej postaci w tym serialu :
http://www.edgemont.tv/online/laurel/index.asp
Aramaki
01-10-2004, 09:22 AM
http://www.scifi.com/earthsea/
Na oficjalnej stronie earthsea, mozna sobie obejrzec 2 teasery.
Serial wyglada zachecajaco, a jaki bedzie okaze sie w grudniu.
nOisEr
01-10-2004, 09:45 AM
Już jest taki temat :?
Rockstar
01-10-2004, 11:42 AM
Moim zdaniem na uwgaę zasługuje tylko Michael Rosenbaum. Bo występy Tom'a w "Cheaper By The Dozen" (okrutnie cienki film) czy Kristin jak księżniczki nie zaliczyłbym do specjalnie udanych. I to nie tylko dlatego, że tak bardzo kojarzę tych aktorów ze "Smallville". Anette O'Toole też sobie gra w serialach i fajnie jest - aktorka z niej nienajgorsza, ale w Smallville jej największym polem do popisu jest chyba pocieszanie Clarka, Chloe, Lany, Jonathana i wszystkich na około. Ok zjechałem z tematu.
keeper
01-10-2004, 01:30 PM
[quote] Bo występy Tom'a w "Cheaper By The Dozen" (okrutnie cienki film) czy Kristin jak księżniczki nie zaliczyłbym do specjalnie udanych.[/quote]
niom niestety Welling tam rzadko sie pokazywal wiec tez taka role mial nijaka, a filmu z Kristin nie widzialem wiec sie nie wypowiadam
Rockstar
01-10-2004, 07:41 PM
Ja widziałem tylko fragment ale to wystarczyło powiedzieć że Kristin w tamtym filmie to stara (dobra?) Lana
keeper
01-10-2004, 07:47 PM
to juz nie musze ogladac
Rockstar
01-10-2004, 11:35 PM
I tak nie musiałeś
dis_pater
06-10-2004, 06:27 PM
Ja mam zdjęcie Kristin Kreuk z jakiejś baśni ale już nie pamiętam z jakiej. To głupio zabrzmi (ale jestem nowy), wiec powiedźcie mi jak wstawić zdjęcie do mojego postu, to je tu pokaże. :-)
Pozdro
The Uzależniony
06-10-2004, 06:33 PM
Z królewnej śniezki posiadasz zdjecia ty.
(szyk zdania jak Yoda ze SW

)
przy pisaniu posta o gory masz znaczki
B ; i ; u ; Quote(ktorym zwykle cytujesz); Code ; List ; List= ; Img (ktorym to wlasnie wstawiasz obrazek)
[img]http://www.TUadresOBRAZKA.pl[/img]
jak zdjecia masz na dysku musisz wrzucic je na serwa:)
EDIT:
NIE MA CO BLOKOWAC TEMATU UDERZE DO CIEBIE NA pw
dis_pater
06-10-2004, 06:37 PM
No dobra a jak mam je wrzucić na serwer ? Sorry że tak pytam ale dopiero się ucze :-) I przy okazji to mam wrzucić na serwer tej strony czy gdzie indziej (bo jak tak to gdzie mogę je wrzucić).
Czekam z niecierpliwością.
Wysłany Sro Paź 06, 2004 20:01:
No dobra chyba mi się udało
[img]http://dis_pater.w.interia.pl/kristin_kreuk16.jpg
Tak mówiąc fajnie na tym zdjęciu wyszła.
Wronek128 WIELKIE DZIĘKI za pomoc.
Pozdro
Martusia
11-11-2004, 09:57 AM
Film "Eurotrip" z udziałem Kristin Kreuk jest naprawde super polecam tym którzy go jeszcze nie widzieli
regm
03-12-2004, 10:52 PM
W sobotę o 22:40 na TVP2 będzie film z Anette O'Toole. Tytuł filmu to "Pocałunek mordercy" - jest to thriller z 1992 roku.
To tak jakby ktoś chciał obejrzeć Marthę Kent w trochę innej roli
OPIS
-=MacieK=-
04-12-2004, 01:33 AM
Dziś oglądałem sobie poraz kolejny Spider-Mana 2.Scena w pociągu ,kobieta z dzieckem to jesli sie nie myle Scaby Abey (bodajże z 4x03)Czyżbym sie mylił ??Pewny jestem ze ta dziewczyna grała Smallville wydaje mi sie ze to Abey :? .
| QUOTE |
W sobotę o 22:40 na TVP2 będzie film z Anette O'Toole. Tytuł filmu to \"Pocałunek mordercy\" - jest to thriller z 1992 roku. To tak jakby ktoś chciał obejrzeć Marthę Kent w trochę innej roli
OPIS |
hehe ciekawe. Bede musiał zobaczyc.
regm
07-12-2004, 10:51 AM
Oglądał ktoś ten film z Anette?
The Uzależniony
10-01-2005, 12:03 AM
http://tv.onet.pl/2886776,filmtv.htmlFilm z Ericiem-Whitneyem-Johnsonem.
w srode na tvn.
.Korzeń
10-01-2005, 03:49 PM
No no ciekawie się zapowiada, wydaje mi się, że go obejrzę. Jedno zdanie w ramach ścisłości. To nie jest film z bohaterem Smallville. A wiecie dlaczego?

Bo Smallville zaczęli kręcić 2 lata później niż ten film
-=MacieK=-
16-01-2005, 06:09 PM
A oto całkiem przyzwoity Clanowski filmik Smallville.Szczególnie dla członków przeciwnego klanu. Moze sie nawrócicie

?Całkiem fajna muzyczka w tle leci zresztą sami zobaczcie

.Niechciało mi sie nowego tematu zakładac wiec dałem tu ;/
http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=34MCYYI...PR1PKD81KV81JNY
The Uzależniony
16-01-2005, 08:03 PM
| QUOTE (-=MacieK=- @ 16-01-2005, 07:09 PM) |
A oto całkiem przyzwoity Clanowski filmik Smallville.Szczególnie dla członków przeciwnego klanu. Moze sie nawrócicie
|

WOW! Maciek! oczy mi sie na nowo otworzyly!
Jak moglem sie tak mylic! CLANA IS GREAT!
---------------------------------------------------
czyjkolwiek jest ten film- oskara za montaz nie dostanie
tworek ów to splot fajnych fragmentow z odcinkow z 2 i 3 sezonu, odcinkow w ktorych wszyscy sie zastanawialismy nad losami Clarka i Lany, kibicowalismy im i rzyczylismy wszystkiego dobrego. Teraz, po polowie 4 sezonu, producenci nie zostawili z Clany suchej nitki, i co jasne-zadnych zludzen.
Sorry dude ale z kazdym nastepnym odcinkiem Clanowicze odbieraja sobie sami z wlasnego intelektu. naprawde to jest chyba jedyny temat na tym forum ktory juz ewidentnie przekwitl i nawet teraz nie powinienem tego pisac bo znow bedziemy brnąć w martwy punkt...no ale please...nie wytrzymalem
Keglu
16-01-2005, 08:39 PM
| QUOTE (wronek @ 16-01-2005, 09:03 PM) |
| QUOTE (-=MacieK=- @ 16-01-2005, 07:09 PM) | A oto całkiem przyzwoity Clanowski filmik Smallville.Szczególnie dla członków przeciwnego klanu. Moze sie nawrócicie
|
 WOW! Maciek! oczy mi sie na nowo otworzyly! Jak moglem sie tak mylic! CLANA IS GREAT! --------------------------------------------------- czyjkolwiek jest ten film- oskara za montaz nie dostanie tworek ów to splot fajnych fragmentow z odcinkow z 2 i 3 sezonu, odcinkow w ktorych wszyscy sie zastanawialismy nad losami Clarka i Lany, kibicowalismy im i rzyczylismy wszystkiego dobrego. Teraz, po polowie 4 sezonu, producenci nie zostawili z Clany suchej nitki, i co jasne-zadnych zludzen. Sorry dude ale z kazdym nastepnym odcinkiem Clanowicze odbieraja sobie sami z wlasnego intelektu. naprawde to jest chyba jedyny temat na tym forum ktory juz ewidentnie przekwitl i nawet teraz nie powinienem tego pisac bo znow bedziemy brnąć w martwy punkt...no ale please...nie wytrzymalem |
Skoro jej rzyczyles to nie dziwie sie ze sie nie udalo
Ale wszytko mozna naprawic
.Korzeń
16-01-2005, 09:38 PM
Filmik jak dla mnie taki sobie, a ta jakość trochę przygniatająca. Nic szczególnego. I w ogóle, nie zaczynajcie odwiecznej rywalizacji.
regm
16-01-2005, 10:48 PM
| QUOTE (-=MacieK=- @ 16-01-2005, 06:09 PM) |
A oto całkiem przyzwoity Clanowski filmik Smallville.Szczególnie dla członków przeciwnego klanu. Moze sie nawrócicie ?Całkiem fajna muzyczka w tle leci zresztą sami zobaczcie .Niechciało mi sie nowego tematu zakładac wiec dałem tu ;/
http://s15.yousendit.com/d.aspx?id=34MCYYI...PR1PKD81KV81JNY |
Maciek, co w tym filmie miało to spowodować? Jak napisali inni, żadna rewelacja.
nadure
16-01-2005, 11:43 PM
Bardziej teraz do Clany pasuje ten klip
http://fan-sites.org/smallville/downloads/...clitmusbeen.zip (najlepiej wkleic od razu do FlashGet)
It must have been love but it"s over now:)
jurandzik
17-01-2005, 10:21 AM
No jakby ten link nie działa cosik

.
RiKsI
17-01-2005, 11:07 AM
| QUOTE (jurandzik @ 17-01-2005, 11:21 AM) |
No jakby ten link nie działa cosik . |
jurandzik wejdź na stronę
http://fan-sites.org/smallville/engl/downloads.htm i stąd pobierz plik video o nazwie
Clark e Lana 16 - It Must Have Been Love (Roxette) (.mpg | .zip) - po prostu już nie można hotlinkować, a wczoraj jeszcze działało
regm
17-01-2005, 12:03 PM
Krypto
15-03-2005, 08:57 AM
W Środę (16.03.05) na stacji TVN o godzinie 21:30 będziemy mogli obejrzeć film pt. "48 godzin" z Eddiem Murphym w roli głównej. W ów produkcji zobaczymy także Annette O'Toole, która w Smallville gra Marthę Kent. Zapraszam wszystkich do oglądania!
W magazynie "Tele Tydzień" został także opublikowany artykuł o Annette
PaLa
15-03-2005, 02:12 PM
Ja w niedziele oglądałam film na TVN pt "Bliźniaczki na boisku". Michael Roseumbaun miał tam swoją 15 sekun dową rolę sędziego

I jeszcze miał włosy

Dzisiaj w filmie pt "Wichry namiętności" widziałam młodego Erica Johnsona

krótką miał rolę...
cLoNe_xx
23-04-2005, 10:52 AM
23 Kwietnia, Sobota
Tytuł: Ten Okropny Rok! (2001)
Opis: 16-letnia Nick Faulkner nie może się doczekać dorosłości. Poza codziennymi troskami typowymi dla nastolatki, jej zmartwieniem staje się zachowanie rodziców. Jest przekonana, że planują rozwód. Zdesperowana postanawia do tego nie dopuścić. Zaczyna mieszać się w ich sprawy, co prowadzi do bardzo zabawnych komplikacji, tym bardziej że Nick, która z trudem dogaduje się z rówieśnikami, w sprawach rodzinnych korzysta z rad lustrzanego odbicia.
Bohater Smallville: Allison Mack - Nik Faulkner
Kanał: TVN Siedem
Godzina: 17:00
24 Kwietnia, Niedziela
Tytuł: Wszystko się Wali (2003)
Opis: Peter Sanderson (Steve Martin) to starzejący się rozwodnik, który całe dnie poświęca pracy, co negatywnie wpływa na jego kontakty z dziećmi. Od pewnego czasu utrzymuje on internetowy kontakt z atrakcyjną blondynką. Kiedy jednak dochodzi do spotkania, kobieta okazuje się być czarnoskórą więźniarką o dość pokaźnych rozmiarach. Kiedy Peter próbuje pozbyć się kobiety ze swojego życia, ta dopiero zaczyna w nie ingerować. Z czasem Charlene przewraca świat mężczyzny do góry nogami, jak się jednak okazuje każdy medal ma dwie strony.
Bohater Smallville: Michael Rosenbaum - Todd Gendler
Kanał: HBO2
Godzina: 13:30
25 Kwietnia, Poniedziałek
Tytuł: W Rękach Wroga (2004)
Opis: W okresie największego nasilenia wojny podwodnej na Atlantyku załoga statku USS Swordfish wracała do bazy po wypełnieniu misji patrolowej. Niestety ich okręt nigdy nie dotarł do bazy. Został zatopiony przez hitlerowską łódź podwodną, a ci którzy przeżyli stali się jeńcami na pokładzie U-429. Ich lojalność zostanie niebawem wystawiona na ostateczną próbę, gdy będa zmuszeni walczyć o życie u boku swych niemieckich wrogów.
Bohater Smallville: Ian Somerhalder - Danny Miller
Kanał: Canal+ Film
Godzina: 21:30
27 Kwietnia, Środa
Tytuł: Zig Zgag (2002)
Opis: Jest to opowieść o chłopcu wkraczającym w dorosłość. Życie zmusza go do kradzieży. Pieniądze które zyskał w ten sposób oddaje swemu ojcu.
Bohater Smallville: Sam Jones III - ZigZag
Godzina: 21:30
27 Kwietnia, Środa
Tytuł: Żyć Szybko, Umierać Młodo
Opis: Sean Bateman (James Van Der Beek) jest studentem w Camden College, szanowanej prywatnej uczelni gdzieś na Wschodnim Wybrzeżu. Sean jest zauroczony śliczną Lauren Hynde (Shanynn Sossamon). Lauren, inteligentna i nieprzystępna dziewczyna, zdecydowanie preferuje towarzystwo Victora (Kip Pardue), przystojnego, lecz zainteresowanego głównie sobą kobieciarza. Victorem interesuje się również Lara (Jessica Biel), niezbyt inteligentna współlokatorka Lauren. Victor nie ma nic przeciwko takiemu układowi. Lauren spotykała się wcześniej ze snobowatym Paulem Dentonem (Ian Somerhalder), ale Paul, biseksualista, aktualnie ma wyraźną ochotę na związek z Seanem. Tymczasem w campusie pojawia się dealer narkotykowy, Rupert (Clifton Collins Jr.). Rupert szybko odkrywa, że środowisko jego uniwersyteckich kolegów jest idealnym miejscem na sprzedaż większej ilości prochów. Sean, stały klient Ruperta, popada w poważne tarapaty finansowe i decyduje się pomóc w rozprowadzaniu nielegalnego towaru, by spłacić swoje długi. Tymczasem Paul coraz bardziej pogrąża się w uzależnienie od marihuany.
Bohater Smallville: Ian Somerhalder - Paul Owen
Kanał: HBO
Godzina: 01:45
1 Maja, Niedziela
Tytuł: Wioska Przeklętych (1995)
Opis: Spokojne amerykańskie miasteczko Midwich jest miejscem wybranym przez obcych. Pewnego razu wszyscy mieszkańcy zapadają w śpiączkę, a po przebudzeniu okazuje się, że kilka kobiet spodziewa się dziecka. Jednak dzieci te różnią się od innych. Wydają się być pozbawione wszelkich ludzkich uczuć. W miasteczku w niewyjaśniony sposób zaczynają umierać ludzie...
Bohater Smallville: Christopher Reeve - Alan Chaffee
Godzina: 01:50
ŁĄł Super. No to bedzie cos do oglądania
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.