Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
Clark & Lana, Clark i jego miłość do Lany.
CLARK & LANA
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety przed oddaniem głosu. Zaloguj się i oddaj głos, aby zobaczyć wynik.
Łącznie oddanych głosów: 105
Goście nie mogą głosować 
soku11
post 02-01-2007, 07:17 PM
Post #21

Wyzej wtajemniczony w KRYPTON :-D
Ikona grupy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 2320
Klan: CLois

6 sezonow na pewno (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) I pewnie bedize wiecej... POZDRO
Go to the top of the page

+Quote Post
mixer
post 02-01-2007, 09:36 PM
Post #22

CLana is Destiny!
Ikona grupy

Użytkownik nr: 4595
Klan: CLana4ever

a moze Clark nie bedzie musial dluzej ukrywac swojej tajemnicy? ze spoilerow podobno wynika ze w ciagu 6 sezonu Lana dowie sie o jego zdolnosciach i sekrecie, wiec moze wtedy nastapi przelom ich zwiazku... Niby lana ma umrzec, napewno nie predku, zapewne dopiero pod koniec 7sezonu. Ale jej smierc bedzie efektywniejsza przy boku Clarka, wiec musza byc razem chociaz przez jakis okres przed smiercia lany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dis_pater
post 03-01-2007, 04:52 PM
Post #23

Ikona grupy

Użytkownik nr: 590
Klan: C.L.A.N.A.

Czy będą jeszcze razem ? Oj wątpie w to i odrazu mówie, że to nie ma szans.
Czy Lana kocha Clarka ? Już nie. Teraz sama siebie oszukuje w związku z Lexem.
Czy Clark kocha Lane ? Raczej tak. Szybko się z tej miłości nie wyleczy...
Narazie Clark raczej będzie sam i nie bedzie szukał nowych wrażeń (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ten post został edytowany przez dis_pater: 03-01-2007, 04:53 PM

+Quote Post
mazdzior
post 04-01-2007, 04:50 PM
Post #24

SMALLVILLEFAN
Ikona grupy

Użytkownik nr: 4701
Klan: CLana

Clark na pewno kocha Lanę i myślę że Lana w głębi serca również ale przecież ile można żyć w kłamstwie?!
Sądzę że nie będą już razem... zbyt wiele złego było między nimi

+Quote Post
Rafi
post 05-01-2007, 12:38 PM
Post #25

SENIOR RODU SMALLVILLIAN
Ikona grupy

Grupa: Donator
Użytkownik nr: 324
Klan: CLois

I dobrze, bo zaczeli robić wokół nich operę mydlaną.

+Quote Post
mixer
post 05-01-2007, 04:29 PM
Post #26

CLana is Destiny!
Ikona grupy

QUOTE(dis_pater @ 03-01-2007, 06:52 PM) [snapback]62808[/snapback]

Czy Lana kocha Clarka ? Już nie. Teraz sama siebie oszukuje w związku z Lexem.

Oj wlasnie ze nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Lana kocha nadal Clarka, mimo ze jest z Lexem, poprostu potrzebowala osoby przy ktorej nie bedzie czula sie samotna, potrzebowala jednym slowem wsparcia. W odcinku Hydro Lana odpowie na propozycje Lexa o ich zareczynach, ogladalem w jakims trailerze lub czytalem spoiler, Lana bedzie rozmawiac z Chloe na temat przyjecia zareczyn Lexa, byl taki tekst powiedziany przez Lane: ze nie wie czy przyjac oswiadczyny poniewaz nadal cos czuje do Clarka. Wiec sie nie oszukuje "dis_pater" poprostu oni sie zakochali od pierwszego wejrzenia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) i sa sobie przeznaczeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
dis_pater
post 05-01-2007, 06:25 PM
Post #27

Ikona grupy

Odpisze zapewne drastycznie dla paru osób (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Oj wlasnie ze nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Lana kocha nadal Clarka, mimo ze jest z Lexem, poprostu potrzebowala osoby przy ktorej nie bedzie czula sie samotna, potrzebowala jednym slowem wsparcia.

Rozumiem, szukała wsparcia, współczucia i kogoś kto ją pocieszy. Tylko to się skończyło na tym, że wlazła mu do łóżka, jest w ciąży i zaczyna się robić tak samo wredna jak Lex. Jednym słowem dla niej Clark jest przeszłością do której może (tu podkreślam słowo "może") kiedyś wróci. Tylko, że narazie jest to daleką przyszłością (w której zresztą Clark będzie z Lois i Lana będzie już dawno martwa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

W odcinku Hydro Lana odpowie na propozycje Lexa o ich zareczynach, ogladalem w jakims trailerze lub czytalem spoiler, Lana bedzie rozmawiac z Chloe na temat przyjecia zareczyn Lexa, byl taki tekst powiedziany przez Lane: ze nie wie czy przyjac oswiadczyny poniewaz nadal cos czuje do Clarka.

Z "jakiś tam" uczuć do Clarka nie wie co ma zrobić i pewnie jeszcze myśli, że jak do niego wróci do będzie wszystko "cacy" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kurcze zaczyna mi sie tu robić brazylijska telenowela, prosze tylko nie róbcie tego bo zepsujecie świetny serial

Wiec sie nie oszukuje "dis_pater" poprostu oni sie zakochali od pierwszego wejrzenia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) i sa sobie przeznaczeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) i jeszcze raz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pooglądaj najlepiej jeszcze raz pierwszy sezon. Ja tu nie widze miłości od pierwszego wejrzenia. Clark tak, ale Lana była w tym czasie z Whitney'em. Tak więc nie ma tu mowy o miłości od pierwszego wejrzenia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Podsumowując.
Rozdział: "Związek Clark & Lana" powinien pozostać zamknięty i już nie powinien go nikt otwierać, bo inaczej ten serial zejdzie na psy i zamiast dobrego serialu zaczniemy oglądać kolejną brazylijską telenowele z cyklu: "On zabił jego, a ona uciekła z innym" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ten post został edytowany przez dis_pater: 05-01-2007, 06:25 PM

+Quote Post
mixer
post 05-01-2007, 10:08 PM
Post #28

CLana is Destiny!
Ikona grupy

dis_pater rozumiem twoja wypowiedz, ale GRUBO SIE MYLISZ chyba nie widziales nowych trailerow w ktorych Lana mowi do Lexa, I want to see Clark, Lex: and?, Lana: I LOVE HIM!. Wiec twoje teorie sa do BANI !: D

http://www.youtube.com/watch?v=YBydRayhByc...ted&search=

tu masz kawalek tego trailera /\!

+Quote Post
dis_pater
post 05-01-2007, 10:13 PM
Post #29

Ikona grupy

Niezły trailer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ciekawy będzie odcinek
A co do zwiazku to będe nadal utrzymywać swoje zdanie, że nie powinni już do siebie wrócić. Może i się przyznała, że go kocha ale nie wiadomo czy razem będą.

+Quote Post
Rydzu_SSJ
post 05-01-2007, 11:21 PM
Post #30

Ten co robi napisy do Extrasów ze Smallville
Ikona grupy

Użytkownik nr: 2408
Klan: Clois :D

Oby nie byli razem znowu, bo to naprawdę będzie "Smallville na sukces"...

+Quote Post
mixer
post 05-01-2007, 11:32 PM
Post #31

CLana is Destiny!
Ikona grupy

Oby byli razem, bo bedzie to ten klimat ktory mial miejsce 1-2 sezonie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - Moim zdaniem najlepszy klimat.

+Quote Post
-=MacieK=-
post 06-01-2007, 07:29 PM
Post #32

Ikona grupy

Użytkownik nr: 452
Klan: ~notClois~

Heh powrót Clany ? A juz pogodziłem sie ze nie beda razem :/ . Teraz znowu narobią mi nadzieji ze moze im sie uda i bedą razem a potem i tak rozwala ten zwiazek... znowu :/ . Nie mam nic przeciwko a moze nawet jestem za jesli nie rozwala tego po kilku odcinkach bo jeśli tak to juz chyba szlag mnie trafi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Lana w koncu moglaby sie dowiedziec o tajemnicy Clarka wtedy bylo by juz z górki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Niech no Clark tylko znowu nagada Lanie ze juz jej nie kocha... :[
Po tym trailerze po raz pierwszy od bardzo dawna nie moge doczekac sie kolejnego odcinka Smallville (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
strzelczyk
post 06-01-2007, 07:42 PM
Post #33

Ikona grupy

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 2913
Klan: Clana

QUOTE(-=MacieK=- @ 06-01-2007, 07:29 PM) [snapback]62970[/snapback]

Heh powrót Clany ? A juz pogodziłem sie ze nie beda razem :/ . Teraz znowu narobią mi nadzieji ze moze im sie uda i bedą razem a potem i tak rozwala ten zwiazek... znowu :/ . Nie mam nic przeciwko a moze nawet jestem za jesli nie rozwala tego po kilku odcinkach bo jeśli tak to juz chyba szlag mnie trafi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Lana w koncu moglaby sie dowiedziec o tajemnicy Clarka wtedy bylo by juz z górki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Niech no Clark tylko znowu nagada Lanie ze juz jej nie kocha... :[
Po tym trailerze po raz pierwszy od bardzo dawna nie moge doczekac sie kolejnego odcinka Smallville (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

mysle dokladnie tak samo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

i jeszce ten tekst lany... " I love him..." i mina lexa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
mixer
post 06-01-2007, 09:38 PM
Post #34

CLana is Destiny!
Ikona grupy

WKONCU jacys zwolennicy Clany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , tez sie nie moge doczekac odcinka. Z spoilerow wynika podobno ze w 6 sezonie Lana dowie sie sekretu Clarka, wiec praktycznie nic nie stoi na przeszkodzie zeby byli razem, kochaja sie nadal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , jak widac. Wiec mam nadzieje ze wkoncu ich zwiazek wypali i beda razem, przynajmniej jak Lana ma zginac to niech te kilka dni przed smiercia spedzi razem z Clarkiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

+Quote Post
-=MacieK=-
post 07-01-2007, 02:48 PM
Post #35

Ikona grupy

Pisząc mój wcześniejszy post zapomniałem ze Lana jest w ciąży z Lexem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . To znaczaco komplikuje sytuacje i w takim razie nie wierze zeby do siebie wrócili nawet jesli Lana pozna sekret Clarka. W sumie tylko krowa nie zmienia zdania ale myśle ze w tym wypadku Clark równiez zbyje Lane chyba ze by mu nie powiedziała o ciazy w co jakos nie wierze. Z calą pewnoscia nie jest to odpowiedni moment na Clois ( osobiscie mam nadzieje ze ten moment nie nadejdzie ) ale na Clane nie ma juz szans... . Szkoda bo jeśli Lana ma naprawde"kopnąc w kalendarz" to mogłaby sie jescze zejsc z Clarkiem. Wtedy przynajmniej byłoby bardziej dramatycznie . Clark pewnie by przez tydzien ze stodoły nie wychodził (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
mixer
post 07-01-2007, 03:45 PM
Post #36

CLana is Destiny!
Ikona grupy

Maciek, Clark kocha tak Lane ze mysle ze pogodzil by sie z jej ciaza... Tylko ze wiesz przed tym jak beda razem moze stac sie jakis wypadek w ktorym Lana straci dziecko, wtedy nie bedzie zadnego problemu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
strzelczyk
post 07-01-2007, 07:31 PM
Post #37

Ikona grupy

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 2913
Klan: Clana

QUOTE(mixer @ 07-01-2007, 03:45 PM) [snapback]63005[/snapback]

Maciek, Clark kocha tak Lane ze mysle ze pogodzil by sie z jej ciaza... Tylko ze wiesz przed tym jak beda razem moze stac sie jakis wypadek w ktorym Lana straci dziecko, wtedy nie bedzie zadnego problemu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

I bedą żyli długo i szczęśliwie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Jacoby 2
post 07-01-2007, 07:38 PM
Post #38

HARDCORE - specyficzny mego serca rytm...
Ikona grupy

Użytkownik nr: 3989
Klan: C-L-O-I-S

Oj Mixer pociesza mnie twój optymizm - jednak ja ci mówię ,ze będzie CLois...

P.s
Prawie wszystkie twoje zawierają to samo przesłanie - tylko inaczej napisane... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
-=MacieK=-
post 07-01-2007, 08:04 PM
Post #39

Ikona grupy

jednak ja ci mówię ,ze będzie CLois...

Clois pewnie i bedzie.... kiedyś. W najszybszym wypadku poczatek 7 sezonu nie wcześniej zakładając oczywiscie ze w ogóle jest taki zamiar... .

+Quote Post
mixer
post 07-01-2007, 08:16 PM
Post #40

CLana is Destiny!
Ikona grupy

Ja wiem ze Clois bedzie, i sie z tym pogodze... ale napewno nie w 6 ani 7 sezonie, mozliwe ze nawet w ogole Smallville zakladajac ze bedzie 7 sezonow.

Edit: Pozatym zobaczie na kryptonsite.com w spoilerach jest podane 16 odcinkow z czego 3/4 w nich nie wystepuje Lois (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ten post został edytowany przez mixer: 07-01-2007, 08:20 PM

+Quote Post

5 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy: