Clark & Lana, Clark i jego miłość do Lany. |
![]() ![]() |
Clark & Lana, Clark i jego miłość do Lany. |
02-01-2007, 07:17 PM
|
|
|
Wyzej wtajemniczony w KRYPTON :-D Grupa: Member Postów: 446 Dołączył: 07-05-2006 Skąd: Wola K Użytkownik nr: 2320 Klan: CLois |
6 sezonow na pewno (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) I pewnie bedize wiecej... POZDRO
|
|
|
|
02-01-2007, 09:36 PM
|
|
|
CLana is Destiny! Grupa: Member Postów: 286 Dołączył: 13-12-2006 Skąd: Łódź Użytkownik nr: 4595 Klan: CLana4ever |
a moze Clark nie bedzie musial dluzej ukrywac swojej tajemnicy? ze spoilerow podobno wynika ze w ciagu 6 sezonu Lana dowie sie o jego zdolnosciach i sekrecie, wiec moze wtedy nastapi przelom ich zwiazku... Niby lana ma umrzec, napewno nie predku, zapewne dopiero pod koniec 7sezonu. Ale jej smierc bedzie efektywniejsza przy boku Clarka, wiec musza byc razem chociaz przez jakis okres przed smiercia lany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
03-01-2007, 04:52 PM
|
|
|
Grupa: Member Postów: 905 Dołączył: 18-09-2004 Skąd: Przemyśl Użytkownik nr: 590 Klan: C.L.A.N.A. |
Czy będą jeszcze razem ? Oj wątpie w to i odrazu mówie, że to nie ma szans.
Czy Lana kocha Clarka ? Już nie. Teraz sama siebie oszukuje w związku z Lexem. Czy Clark kocha Lane ? Raczej tak. Szybko się z tej miłości nie wyleczy... Narazie Clark raczej będzie sam i nie bedzie szukał nowych wrażeń (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post został edytowany przez dis_pater: 03-01-2007, 04:53 PM |
|
|
|
04-01-2007, 04:50 PM
|
|
|
SMALLVILLEFAN Grupa: Member Postów: 183 Dołączył: 02-01-2007 Użytkownik nr: 4701 Klan: CLana |
Clark na pewno kocha Lanę i myślę że Lana w głębi serca również ale przecież ile można żyć w kłamstwie?!
Sądzę że nie będą już razem... zbyt wiele złego było między nimi |
|
|
|
05-01-2007, 12:38 PM
|
|
|
SENIOR RODU SMALLVILLIAN Grupa: Donator Postów: 551 Dołączył: 20-05-2004 Skąd: Miedziana Gó Użytkownik nr: 324 Klan: CLois |
I dobrze, bo zaczeli robić wokół nich operę mydlaną.
|
|
|
|
05-01-2007, 04:29 PM
|
|
|
CLana is Destiny! Grupa: Member Postów: 286 Dołączył: 13-12-2006 Skąd: Łódź Użytkownik nr: 4595 Klan: CLana4ever |
QUOTE(dis_pater @ 03-01-2007, 06:52 PM) [snapback]62808[/snapback] Czy Lana kocha Clarka ? Już nie. Teraz sama siebie oszukuje w związku z Lexem. Oj wlasnie ze nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Lana kocha nadal Clarka, mimo ze jest z Lexem, poprostu potrzebowala osoby przy ktorej nie bedzie czula sie samotna, potrzebowala jednym slowem wsparcia. W odcinku Hydro Lana odpowie na propozycje Lexa o ich zareczynach, ogladalem w jakims trailerze lub czytalem spoiler, Lana bedzie rozmawiac z Chloe na temat przyjecia zareczyn Lexa, byl taki tekst powiedziany przez Lane: ze nie wie czy przyjac oswiadczyny poniewaz nadal cos czuje do Clarka. Wiec sie nie oszukuje "dis_pater" poprostu oni sie zakochali od pierwszego wejrzenia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) i sa sobie przeznaczeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
|
05-01-2007, 06:25 PM
|
|
|
Grupa: Member Postów: 905 Dołączył: 18-09-2004 Skąd: Przemyśl Użytkownik nr: 590 Klan: C.L.A.N.A. |
Odpisze zapewne drastycznie dla paru osób (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
QUOTE Oj wlasnie ze nie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , Lana kocha nadal Clarka, mimo ze jest z Lexem, poprostu potrzebowala osoby przy ktorej nie bedzie czula sie samotna, potrzebowala jednym slowem wsparcia. Rozumiem, szukała wsparcia, współczucia i kogoś kto ją pocieszy. Tylko to się skończyło na tym, że wlazła mu do łóżka, jest w ciąży i zaczyna się robić tak samo wredna jak Lex. Jednym słowem dla niej Clark jest przeszłością do której może (tu podkreślam słowo "może") kiedyś wróci. Tylko, że narazie jest to daleką przyszłością (w której zresztą Clark będzie z Lois i Lana będzie już dawno martwa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) QUOTE W odcinku Hydro Lana odpowie na propozycje Lexa o ich zareczynach, ogladalem w jakims trailerze lub czytalem spoiler, Lana bedzie rozmawiac z Chloe na temat przyjecia zareczyn Lexa, byl taki tekst powiedziany przez Lane: ze nie wie czy przyjac oswiadczyny poniewaz nadal cos czuje do Clarka. Z "jakiś tam" uczuć do Clarka nie wie co ma zrobić i pewnie jeszcze myśli, że jak do niego wróci do będzie wszystko "cacy" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kurcze zaczyna mi sie tu robić brazylijska telenowela, prosze tylko nie róbcie tego bo zepsujecie świetny serial QUOTE Wiec sie nie oszukuje "dis_pater" poprostu oni sie zakochali od pierwszego wejrzenia (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) i sa sobie przeznaczeni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) i jeszcze raz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Pooglądaj najlepiej jeszcze raz pierwszy sezon. Ja tu nie widze miłości od pierwszego wejrzenia. Clark tak, ale Lana była w tym czasie z Whitney'em. Tak więc nie ma tu mowy o miłości od pierwszego wejrzenia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Podsumowując. Rozdział: "Związek Clark & Lana" powinien pozostać zamknięty i już nie powinien go nikt otwierać, bo inaczej ten serial zejdzie na psy i zamiast dobrego serialu zaczniemy oglądać kolejną brazylijską telenowele z cyklu: "On zabił jego, a ona uciekła z innym" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post został edytowany przez dis_pater: 05-01-2007, 06:25 PM |
|
|
|
05-01-2007, 10:08 PM
|
|
|
dis_pater rozumiem twoja wypowiedz, ale GRUBO SIE MYLISZ chyba nie widziales nowych trailerow w ktorych Lana mowi do Lexa, I want to see Clark, Lex: and?, Lana: I LOVE HIM!. Wiec twoje teorie sa do BANI !: D
http://www.youtube.com/watch?v=YBydRayhByc...ted&search= tu masz kawalek tego trailera /\! |
|
|
|
05-01-2007, 10:13 PM
|
|
|
Niezły trailer (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ciekawy będzie odcinek
A co do zwiazku to będe nadal utrzymywać swoje zdanie, że nie powinni już do siebie wrócić. Może i się przyznała, że go kocha ale nie wiadomo czy razem będą. |
|
|
|
05-01-2007, 11:21 PM
|
|
|
Ten co robi napisy do Extrasów ze Smallville Grupa: Member Postów: 246 Dołączył: 20-05-2006 Skąd: Katowice Użytkownik nr: 2408 Klan: Clois :D |
Oby nie byli razem znowu, bo to naprawdę będzie "Smallville na sukces"...
|
|
|
|
05-01-2007, 11:32 PM
|
|
|
Oby byli razem, bo bedzie to ten klimat ktory mial miejsce 1-2 sezonie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - Moim zdaniem najlepszy klimat.
|
|
|
|
06-01-2007, 07:29 PM
|
|
|
Grupa: Member Postów: 1169 Dołączył: 25-07-2004 Skąd: Tree Hill Użytkownik nr: 452 Klan: ~notClois~ |
Heh powrót Clany ? A juz pogodziłem sie ze nie beda razem :/ . Teraz znowu narobią mi nadzieji ze moze im sie uda i bedą razem a potem i tak rozwala ten zwiazek... znowu :/ . Nie mam nic przeciwko a moze nawet jestem za jesli nie rozwala tego po kilku odcinkach bo jeśli tak to juz chyba szlag mnie trafi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Lana w koncu moglaby sie dowiedziec o tajemnicy Clarka wtedy bylo by juz z górki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Niech no Clark tylko znowu nagada Lanie ze juz jej nie kocha... :[
Po tym trailerze po raz pierwszy od bardzo dawna nie moge doczekac sie kolejnego odcinka Smallville (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
06-01-2007, 07:42 PM
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: 30-07-2006 Skąd: Gorzów Użytkownik nr: 2913 Klan: Clana |
QUOTE(-=MacieK=- @ 06-01-2007, 07:29 PM) [snapback]62970[/snapback] Heh powrót Clany ? A juz pogodziłem sie ze nie beda razem :/ . Teraz znowu narobią mi nadzieji ze moze im sie uda i bedą razem a potem i tak rozwala ten zwiazek... znowu :/ . Nie mam nic przeciwko a moze nawet jestem za jesli nie rozwala tego po kilku odcinkach bo jeśli tak to juz chyba szlag mnie trafi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Lana w koncu moglaby sie dowiedziec o tajemnicy Clarka wtedy bylo by juz z górki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Niech no Clark tylko znowu nagada Lanie ze juz jej nie kocha... :[ Po tym trailerze po raz pierwszy od bardzo dawna nie moge doczekac sie kolejnego odcinka Smallville (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mysle dokladnie tak samo (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) i jeszce ten tekst lany... " I love him..." i mina lexa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
06-01-2007, 09:38 PM
|
|
|
WKONCU jacys zwolennicy Clany (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , tez sie nie moge doczekac odcinka. Z spoilerow wynika podobno ze w 6 sezonie Lana dowie sie sekretu Clarka, wiec praktycznie nic nie stoi na przeszkodzie zeby byli razem, kochaja sie nadal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , jak widac. Wiec mam nadzieje ze wkoncu ich zwiazek wypali i beda razem, przynajmniej jak Lana ma zginac to niech te kilka dni przed smiercia spedzi razem z Clarkiem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
|
|
|
|
07-01-2007, 02:48 PM
|
|
|
Grupa: Member Postów: 1169 Dołączył: 25-07-2004 Skąd: Tree Hill Użytkownik nr: 452 Klan: ~notClois~ |
Pisząc mój wcześniejszy post zapomniałem ze Lana jest w ciąży z Lexem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . To znaczaco komplikuje sytuacje i w takim razie nie wierze zeby do siebie wrócili nawet jesli Lana pozna sekret Clarka. W sumie tylko krowa nie zmienia zdania ale myśle ze w tym wypadku Clark równiez zbyje Lane chyba ze by mu nie powiedziała o ciazy w co jakos nie wierze. Z calą pewnoscia nie jest to odpowiedni moment na Clois ( osobiscie mam nadzieje ze ten moment nie nadejdzie ) ale na Clane nie ma juz szans... . Szkoda bo jeśli Lana ma naprawde"kopnąc w kalendarz" to mogłaby sie jescze zejsc z Clarkiem. Wtedy przynajmniej byłoby bardziej dramatycznie . Clark pewnie by przez tydzien ze stodoły nie wychodził (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
07-01-2007, 03:45 PM
|
|
|
Maciek, Clark kocha tak Lane ze mysle ze pogodzil by sie z jej ciaza... Tylko ze wiesz przed tym jak beda razem moze stac sie jakis wypadek w ktorym Lana straci dziecko, wtedy nie bedzie zadnego problemu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
07-01-2007, 07:31 PM
|
|
|
Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: 30-07-2006 Skąd: Gorzów Użytkownik nr: 2913 Klan: Clana |
QUOTE(mixer @ 07-01-2007, 03:45 PM) [snapback]63005[/snapback] Maciek, Clark kocha tak Lane ze mysle ze pogodzil by sie z jej ciaza... Tylko ze wiesz przed tym jak beda razem moze stac sie jakis wypadek w ktorym Lana straci dziecko, wtedy nie bedzie zadnego problemu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) I bedą żyli długo i szczęśliwie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
07-01-2007, 07:38 PM
|
|
|
HARDCORE - specyficzny mego serca rytm... Grupa: Member Postów: 801 Dołączył: 12-10-2006 Skąd: Jastrowie Użytkownik nr: 3989 Klan: C-L-O-I-S |
Oj Mixer pociesza mnie twój optymizm - jednak ja ci mówię ,ze będzie CLois...
P.s Prawie wszystkie twoje zawierają to samo przesłanie - tylko inaczej napisane... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
07-01-2007, 08:04 PM
|
|
|
QUOTE jednak ja ci mówię ,ze będzie CLois... Clois pewnie i bedzie.... kiedyś. W najszybszym wypadku poczatek 7 sezonu nie wcześniej zakładając oczywiscie ze w ogóle jest taki zamiar... . |
|
|
|
07-01-2007, 08:16 PM
|
|
|
Ja wiem ze Clois bedzie, i sie z tym pogodze... ale napewno nie w 6 ani 7 sezonie, mozliwe ze nawet w ogole Smallville zakladajac ze bedzie 7 sezonow.
Edit: Pozatym zobaczie na kryptonsite.com w spoilerach jest podane 16 odcinkow z czego 3/4 w nich nie wystepuje Lois (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post został edytowany przez mixer: 07-01-2007, 08:20 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 08-09-2010 - 06:47 PM |