Odcinek 076 - S04E10 - Scare |
![]() ![]() |
Odcinek 076 - S04E10 - Scare |
31-05-2005, 10:41 AM
|
|
|
Grupa: Member Postów: 905 Dołączył: 18-09-2004 Skąd: Przemyśl Użytkownik nr: 590 Klan: C.L.A.N.A. |
Odcinek 076 - S04E10 - Scare
Odcinek zaczyna się sceną, w której Lana mówi Clarkowi, że jej związek z Jasonem jest pomyłką, ponieważ uważa, że jej narzeczony ją okłamuje. Następnie uwodzi Clarka. Wchodzi Jason i wywiązuje się bójka. Lana rani Jasona, który wypada przez barierkę w stodole, a naprawdę spada z balkonu w "Talonie".. Jednak wszystko co widział Jason było tylko złudzeniem. Trafia do szpitala. Jest w śpiączce, a lekarze nie dają mu nadziei na przeżycie. Chloe i Clark odkrywają, że Jason miał w tym dniu spotkanie w LuthorCorp i postanawiają się tam udać. Wtedy to Chloe zaczyna mieć halucynacje i również zapada w śpiączkę. Okazuje się, że w LuthorCorp została uwolniona substancja, która powoduje, że w ludziach budzą się najgorsze obawy, a potem zapadają oni w śpiączkę i umierają. Lex każe zatrzymać projekt, jednak jest już za późno, a zarażonych w Smallville przybywa z minuty na minutę. Do szpitala trafiają również Lana oraz rodzice Clarka. Młody Kent również ma halucynacje jednak nie zapada w śpiączkę. Ludzie Lexa pracują nad szczepionką, jednak jest ona nadal nieskuteczna. Clark jest gotów do oddania swojej próbki krwi Lexowi, aby wszystkich uratować... Napisy |
|
|
|
04-08-2006, 01:39 PM
|
|
|
..:: CLARK & LOIS ::.. Grupa: Telemoderator Postów: 579 Dołączył: 02-08-2006 Skąd: RudaŚląska Użytkownik nr: 2954 Klan: Lois |
Podobał mi się ten odcinek.
Według mnie najlepszy był koszmar Clarka, fajnie zrobiona scena z meteorytami, prawie jak w wysokobudżetowym filmie. P.S Coś długo im trwało podgrzanie tego antidotum do 1000 K 1000 K = około 800 C |
|
|
|
19-11-2007, 09:22 PM
|
|
|
Grupa: Member Postów: 171 Dołączył: 04-11-2007 Skąd: Świebodzice Użytkownik nr: 6642 Klan: CChloe |
Bardzo mi się podobał ten odcinek.
Spodobało mi się to, jak Lex przetestował na "własnej skórze" nowe antidotum. I te halucynacje tez były fajnie wykonane. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 08-09-2010 - 07:51 PM |