Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
Odcinek 076 - S04E10 - Scare
dis_pater
post 31-05-2005, 10:41 AM
Post #1

Ikona grupy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 590
Klan: C.L.A.N.A.

Odcinek 076 - S04E10 - Scare

Odcinek zaczyna się sceną, w której Lana mówi Clarkowi, że jej związek z Jasonem jest pomyłką, ponieważ uważa, że jej narzeczony ją okłamuje. Następnie uwodzi Clarka. Wchodzi Jason i wywiązuje się bójka. Lana rani Jasona, który wypada przez barierkę w stodole, a naprawdę spada z balkonu w "Talonie".. Jednak wszystko co widział Jason było tylko złudzeniem. Trafia do szpitala. Jest w śpiączce, a lekarze nie dają mu nadziei na przeżycie. Chloe i Clark odkrywają, że Jason miał w tym dniu spotkanie w LuthorCorp i postanawiają się tam udać. Wtedy to Chloe zaczyna mieć halucynacje i również zapada w śpiączkę. Okazuje się, że w LuthorCorp została uwolniona substancja, która powoduje, że w ludziach budzą się najgorsze obawy, a potem zapadają oni w śpiączkę i umierają. Lex każe zatrzymać projekt, jednak jest już za późno, a zarażonych w Smallville przybywa z minuty na minutę. Do szpitala trafiają również Lana oraz rodzice Clarka. Młody Kent również ma halucynacje jednak nie zapada w śpiączkę. Ludzie Lexa pracują nad szczepionką, jednak jest ona nadal nieskuteczna. Clark jest gotów do oddania swojej próbki krwi Lexowi, aby wszystkich uratować...

Napisy
Go to the top of the page

+Quote Post
qrzak1
post 04-08-2006, 01:39 PM
Post #2

..:: CLARK & LOIS ::..
Ikona grupy

Grupa: Telemoderator
Użytkownik nr: 2954
Klan: Lois

Podobał mi się ten odcinek.
Według mnie najlepszy był koszmar Clarka, fajnie zrobiona scena z meteorytami, prawie jak w wysokobudżetowym filmie.

P.S Coś długo im trwało podgrzanie tego antidotum do 1000 K

1000 K = około 800 C

+Quote Post
Łuq89
post 19-11-2007, 09:22 PM
Post #3

Ikona grupy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 6642
Klan: CChloe

Bardzo mi się podobał ten odcinek.

Spodobało mi się to, jak Lex przetestował na "własnej skórze" nowe antidotum. I te halucynacje tez były fajnie wykonane.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy: