Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
Odcinek 073 - S04E07 - Jinx
dis_pater
post 31-05-2005, 10:39 AM
Post #1

Ikona grupy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 590
Klan: C.L.A.N.A.

Odcinek 073 - S04E07 - Jinx

Chloe obstawia mecz u bukmachera, którym jest zagraniczny student z wymiany, Mikail Mxyzptlk. Okazuje się, że ów nieznajomy potrafi za pomocą słów kontrolować ludzi. Przez niego Clark wyrządza niechcący krzywdę innemu zawodnikowi podczas meczu. Jason podejrzewa, że Clark może brać sterydy. Mxyzptlk wciąga Chloe w świat hazardu i w końcu zaczyna jej grozić. Wtedy Clark wraz z Chloe odkrywają tajemnicę Mikaila. Aby usunąć Mikaila ze Smallville, Clark udaje się do Lexa, jednakowoż zagraniczny gość przekonuje Luthora do tego, aby dalej sponsorował jego pobyt w miasteczku oraz grozi Clarkowi. Chloe odkrywa sposób na powstrzymanie mocy Mikaila, jednak ten porywa ją i grozi Clarkowi, że jeśli „Wrony” wygrają mecz finałowy, to jego przyjaciółka zginie. Teraz młody Kent musi wybrać co jest ważniejsze przyjaźń, czy mistrzostwo...

Napisy
Go to the top of the page

+Quote Post
qrzak1
post 03-08-2006, 04:55 PM
Post #2

..:: CLARK & LOIS ::..
Ikona grupy

Grupa: Telemoderator
Użytkownik nr: 2954
Klan: Lois

odcinek nie był aż taki zły
fajnie zrobiona scena jak klark podaje piłke następnie ratuje Chloe i znów wraca na boisko

nie widziałem jeszcze wszystkich odcinków jestem dopero na 8 sezonu 4
i ciekawi mnie gdzie Lex zaprowadził tego bukmachera pod konie odcinka

+Quote Post
Łuq89
post 19-11-2007, 09:40 PM
Post #3

Ikona grupy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 6642
Klan: CChloe

Super odcinek.

Ale zarazem lipka (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Czemu Clarkiemu jeszcze nie zdążyli zrobić testów antydopingowych ?
Było kilka fajnych momentów przede wszystkim jak Clark ratuje Chloe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ile biegł na godzinę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ??.

+Quote Post
kolbe11
post 19-11-2007, 11:50 PM
Post #4

Ikona grupy

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 3945
Klan: El

Dzisiaj oglądałem ponownie ten odcinek i dziwię się że nie zauważyłem. Przecież Mxyzptlk był jednym z wrogów Supermana - pochodził z innego wymiaru a pozbyć się go można był tylko gdy przeczytał swoje imię od tyłu.

KOD
http://www.supermansupersite.com/mxyzptlk1.jpg

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy: