Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
Odcinek 072 - S04E06 - Transference
dis_pater
post 31-05-2005, 10:38 AM
Post #1

Ikona grupy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 590
Klan: C.L.A.N.A.

Odcinek 072 - S04E06 - Transference

Trenując podania futbolowe, Clark słyszy nagle wysokie dźwięki, wzywające go do więzienia, w którym rozmowę prowadzą Luthorowie. Gdy Lionel wyciąga rękę do Lexa pojawia się Clark, który przewraca stół. Nagle okazuje się, że Clark i Lionel zamienili się ciałami, a wszystko za sprawą tajemniczego kamienia. W celi Clark (w ciele Luthora) dowiaduje się od współwięźnia Edgara, że kamień przeznaczony był nie dla niego lecz dla Lexa. W tym czasie Lionel zaczyna odkrywać super moce Clarka i powoduje duże zmiany w życiu młodego Supermana m.in. rezygnując z gry w futbol, podrywając Chloe, odkrywając że Jason i Lana są razem w związku oraz próbując zabić Lexa. Jednak młodego Luthora przed śmiercią ratuje Martha, która po wizycie w więzieniu odkrywa prawdę. Później Lionel dowiaduje się, że zamiana ciał nie będzie stała i jedynym wyjściem jest zabicie Clarka który musi znajdować się w ciele Lionela Luthora. Tak więc Clark ma nie lada wyzwanie, aby pokonać Lionela, odzyskać swoje ciało oraz przetrwać w więzieniu w umierającym ciele Lionela...

Napisy
Go to the top of the page

+Quote Post
Ziomas
post 22-05-2006, 03:23 PM
Post #2

Ikona grupy

Użytkownik nr: 2084
Klan: Rysiek

Sezon 4 oglądam na wyrywki, zaczełem od 5 sezonu, a teraz przez emule sciagam wszystkie odcinki. Odcinek jest bardzo fajny i rusza fabułę główną do przodu (Linoel wie!)

+Quote Post
mira
post 26-05-2006, 02:55 PM
Post #3

Ikona grupy

Użytkownik nr: 1398
Klan: CLex :-P

Niestety nie ... Po powtórnej przemianie Lionel zapomniał (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Aronek
post 02-07-2006, 01:33 AM
Post #4

Ikona grupy

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 2591

QUOTE(Ziomas @ 22-05-2006, 04:23 PM) [snapback]51219[/snapback]

przez emule sciagam wszystkie odcinki

Tak, gratulacje bystrości, przyznanie się do kradzieży na forum internetowym, a co do odcinku to clark/lionel miał fajne teksty:P "Każdy męszczyzna gotów byłby pojechać na drugi koniec świata, żeby skosztowac twego soczystego owocu." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
qrzak1
post 03-08-2006, 05:10 PM
Post #5

..:: CLARK & LOIS ::..
Ikona grupy

Grupa: Telemoderator
Użytkownik nr: 2954
Klan: Lois

jedn z lepszych odcinków
widzimy że aktorzy sprawdzili się w swoich rolach
oglądając ten odcinek nie mogłem się doczekać końca bo chciałem wiedzieć czy Clark odzyska swoje ciało
taka szpana że nie wiem

podobała mi się scena w więzieniu jak "Clark" idzie za kratami aby zabić "Lionel" wszyscy do okoła masakrują sobie ryje i leci zarąbista piosenka

+Quote Post
ajes
post 02-01-2007, 03:41 PM
Post #6

Ikona grupy

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 1797

Ze względu na to że mam uszkodzoną kopie tego odcinka i kończy się mi on na momencie kiedy Edgar wychodzi z więzienia i podchodzi do limuzyny. Co jest dalej? (w tym odcinku).

Pozdrawiam

+Quote Post
Łuq89
post 19-11-2007, 08:33 PM
Post #7

Ikona grupy

Użytkownik nr: 6642
Klan: CChloe

Fajny odcineczek.

I to "cieszenie" się przez Lionela nowym ciałem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Najlepsze momenty zaczynają się gdy Lionel "wychodzi" z więzienia, a raczej jego dusza (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Extra była też reakcja jak "Lionel" odwiedził Lexa. I "powrót" obu do normalności (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Kolejny odcinek z cyklu "MUSISZ ZOBACZYĆ" (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .

Ten post został edytowany przez Łuq89: 19-11-2007, 08:51 PM

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy: