Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Clark & Lana, Clark i jego miłość do Lany.
CLARK & LANA
Nie możesz zobaczyć wyniku ankiety przed oddaniem głosu. Zaloguj się i oddaj głos, aby zobaczyć wynik.
Łącznie oddanych głosów: 105
Goście nie mogą głosować 
Lana Lang
post 06-07-2006, 12:51 AM
Post #1

Ikona grupy

Grupa: Użytkownik
Użytkownik nr: 2622
Klan: CLANA

Od dawna nurtuje mnie jedno pytanko !

CZY CLARK I LANA BĘDĄ NA STAŁE ?

Piszcie co sądzicie na ten temat.

Chciałabym, żeby było tak, że gdy nastąpi koniec świata ,Clark wyznał miłość Lanie i zabierze ją na odnowiony Krypton, gdzie będą żyć długo i szczęśliwie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

No, ale to tylko bajka, moja bajka (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ten post został edytowany przez Mario_1984: 06-07-2006, 09:15 AM
Go to the top of the page

+Quote Post
Inszy
post 06-07-2006, 12:55 AM
Post #2

Ikona grupy

Grupa: Member
Użytkownik nr: 169
Klan: Conach

W ankiecie "Wątpię" albo "Raczej nie" powinno być zastąpione przez coś w stylu "Zdecydowanie nie", bo tak są dwie odpowiedzi o takim samym znaczeniu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
regm
post 06-07-2006, 01:08 AM
Post #3

FAN SERIALI
Ikona grupy

Grupa: Admin
Użytkownik nr: 374
Klan: C-L-O-I-S

Po 1. Nie ten dział. Powinno byś w "Postacie i aktorzy" nie w "Głównym".
Po 2. Jest to temat rzeka i był mnóstwo razy poruszany, ale ankiety chyba jeszcze nie było (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Po 3. Inszy ma rację powinnaś zmienić tą jedną odp.

Ten post został edytowany przez Mario_1984: 06-07-2006, 09:14 AM

+Quote Post
Lana Lang
post 06-07-2006, 01:25 AM
Post #4

Ikona grupy

Użytkownik nr: 2622

Tylko jak ?

+Quote Post
Ader
post 06-07-2006, 06:59 AM
Post #5

Eternal Fan Of Smallville
Ikona grupy

Użytkownik nr: 1584
Klan: hę?

QUOTE(Mario_1984 @ 06-07-2006, 02:08 AM) [snapback]53169[/snapback]

Po 1. Nie ten dział. Powinno byś w "Postacie i aktorzy" nie w "Głównym".
Po 2. Jest to temat rzeka i był mnustwo razy poruszany, ale ankiety chyba jeszcze nie było (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Po 3. Inszy ma rację powinnaś zmienić tą jedną odp.

Proszę Mario tylko nie mnustwo..

+Quote Post
-=MacieK=-
post 06-07-2006, 09:23 PM
Post #6

Ikona grupy

Użytkownik nr: 452
Klan: ~notClois~

Odpowiedz jest prosta z pewnoscią się kochają ale nigdy nie bedą razem. Dlaczego ? Chocby dlatego ze Clark nie ma jaj a na dodatek jest głupi jak pudełko kartonowe... . No i sumie to głupio by było gdyby znów byli razem bo ile można... chociaz po tych fajfusach od scenariusza wszystkiego można sie spodziewac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Teraz pora na Clarka i Chloe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Zobaczymy moze to oni dojdą najdalej ze wszyskich... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Morfeusz
post 06-07-2006, 09:42 PM
Post #7

I’m only gonna let you kill me once!
Ikona grupy

Grupa: Telemoderator
Użytkownik nr: 1918
Klan: Man Utd

QUOTE(-=MacieK=- @ 06-07-2006, 10:23 PM) [snapback]53239[/snapback]

Odpowiedz jest prosta z pewnoscią się kochają ale nigdy nie bedą razem. Dlaczego ? Chocby dlatego ze Clark nie ma jaj a na dodatek jest głupi jak pudełko kartonowe... . No i sumie to głupio by było gdyby znów byli razem bo ile można... chociaz po tych fajfusach od scenariusza wszystkiego można sie spodziewac (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Teraz pora na Clarka i Chloe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Zobaczymy moze to oni dojdą najdalej ze wszyskich... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

dalej niz Clark i Lana to raczej nikt w Smallville nie dojdzie. To oni mieli swoj "pierwszy raz" ze soba, wiec scenarzysci nie pojda, az tak daleko z Chloe i Lois, choc w przypadku Lois to jest bardziej prawdopodobne.

Best regards

+Quote Post
zabuza
post 07-07-2006, 09:48 AM
Post #8

Superduper :D
Ikona grupy

Grupa: Donator
Użytkownik nr: 1747
Klan: Clana

QUOTE(-=MacieK=- @ 06-07-2006, 10:23 PM) [snapback]53239[/snapback]

Zgadzam się prawie z każdym słowem ale jak zwykle jest 'ale' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Teraz pora na Clarka i 'jakaś nową lasencje' obojętnie jaką, byle byłaby 'pikna i mondra' (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) coś połącznie inteligencji Chloe i urody lub ciałka powiedzmy 'tej co się zmieniała w wilka'. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
crow maciius
post 07-07-2006, 07:53 PM
Post #9

Ikona grupy

Użytkownik nr: 2060
Klan: CChloe

Jakby Clark nie chcial byc z Chloe to ja chetnie jego zastąpie! Ona jest cudowna. A tak serio to masz racje -=Maciek=-. Czas na Chloe!!!! ( KOCHAM JĄ).

Bardzo bylbym zadowolony gdyby Clark nie byl z Lois. Rezyserzy mogli by zmienic ten wątek ze zamiast Lois moglabybyc Chloe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ten post został edytowany przez crow maciius: 07-07-2006, 07:54 PM

+Quote Post
Rezo
post 18-07-2006, 02:25 PM
Post #10

Hrzczonsz
Ikona grupy

Użytkownik nr: 2672
Klan: CAlicja_:P

Lana powinna się stać Freakiem na zawsze. (I niech ją zamkną w Belle Reve (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )

+Quote Post
SuperBoy
post 21-07-2006, 12:02 AM
Post #11

Eat, Sleep, Honda.
Ikona grupy

Grupa: Donator
Użytkownik nr: 2285
Klan: CLana

Zawsze bylem zwolennikiem Clany i uwazam ze oni jeszcze beda razem. W koncu Lana to druga najwazniejsza postac w serialu i tak szybko sie jej nie pozbeda, bo gdyby na dluzej miala zostac z Lexem to od razu by spadla na drugi plan. Jest to serial o mlodzienczych latach supka a Lana jest mu najblizsza. Przedzej czy pozniej i tak wroci do niego gdy zrozumie kim jest Lex. Zwolennicy usmiercenia Lany powinni sie zawiesc (no chyba ze kolejne cudowne zmartwychwstanie).
Pozdro.

+Quote Post
strzelczyk
post 30-07-2006, 10:08 PM
Post #12

Ikona grupy

Użytkownik nr: 2913
Klan: Clana

Jestem wielka fanka clany i chcialabym jeszcze raz zobaczyc jak moga byc razem szczesliwi...
Jednak wydaje mi sie, ze to juz ich koniec. Mimo, ze Clark wciaz kocha Lane, a Lana Clarka. Ale juz zbyt duzo razy probowali byc ze soba i zawsze konczylo sie to zle. Moze gdyby Clark powiedzial Lanie o swoim sekrecie byloby inaczej, ale on nie polozy na jej barki takiej odpowiedzialnosci. To zbyt duze ryzyko. Chcialabym by byli razem, ale chyba to niemozliwe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
qrzak1
post 06-08-2006, 09:02 PM
Post #13

..:: CLARK & LOIS ::..
Ikona grupy

Grupa: Telemoderator
Użytkownik nr: 2954
Klan: Lois

Ja nie jestem fanem Lany, ale uważam, że Clark dalej coś do niej czuje. Tak samo ona do niego.
Lecz szczerze wątpie w to, że będą kiedyś jeszcze razem

+Quote Post
Alfa
post 07-08-2006, 08:17 PM
Post #14

Ikona grupy

Użytkownik nr: 2147
Klan: Smallville

QUOTE(qrzak1 @ 06-08-2006, 10:02 PM) [snapback]54210[/snapback]

Ja nie jestem fanem Lany, ale uważam, że Clark dalej coś do niej czuje. Tak samo ona do niego.
Lecz szczerze wątpie w to, że będą kiedyś jeszcze razem

A Ja myślę, że Clark nadal czuje coś do Lany i będą kiedyś razem na stałe.

+Quote Post
Kal'el
post 30-09-2006, 12:11 AM
Post #15

....:::DECKS:::.....
Ikona grupy

Grupa: Ewenement
Użytkownik nr: 996

heh ja sam nie wiem co myslec to jest dziwne (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , ale wątpie zeby jeszcze byli razem chociarz nie wiadomo co tam wymysla scenarzysci. Lana najlepiej pasuje do Clarka z tej całej trójcy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Chloe jest fajna, ale widze ich tylko jako przyjaciół tak samo Lois. Prawdopodobnie Lana zniknie niedługo z serialu i tyle bedzie z CLany (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
pablo84
post 30-09-2006, 01:21 AM
Post #16

I believe I can fly
Ikona grupy

Grupa: Telemoderator|Donator
Użytkownik nr: 967
Klan: CLOIS

Nie ma szans na tę kombinację w tym serialu już. Zresztą jakoś nie mam na to ochoty.To by było odgrzewanie starego, niestrawnego kotleta wg mnie. Lepiej niech Lana trzyma z naszym kolesiem od ciemnej strony mocy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Lois
post 30-09-2006, 09:26 AM
Post #17

Ikona grupy

Użytkownik nr: 2120
Klan: Lollie

Ja poprostu NIE WIERZE w to ,żeby Lana była jeszcze kiedyś z Clarkiem.Nie ma na to ani 1% szans.Ten serial jest o młodzięczych latach supermena albo raczej był ,bo ileż można być dzieckiem.Może wcześniej Lana była ważna dla Clarka ,ale teraz nie ma już na to miejsca.W dzieciństwie rzeczywiście mogli być razem ,ale teraz gdy Clark jest dorosły , no to sorry ,ale najwyższy czas na CLOIS !!
A poza tym scenerzyści chyba zrozumieli ,że ludzie nie cierpią Clany ,która ciągnęła się przez całe Smallville.

+Quote Post
-=MacieK=-
post 13-11-2006, 07:44 PM
Post #18

Ikona grupy

Użytkownik nr: 452
Klan: ~notClois~

Ja poprostu NIE WIERZE w to ,żeby Lana była jeszcze kiedyś z Clarkiem.Nie ma na to ani 1% szans.Ten serial jest o młodzięczych latach supermena albo raczej był ,bo ileż można być dzieckiem.Może wcześniej Lana była ważna dla Clarka ,ale teraz nie ma już na to miejsca.W dzieciństwie rzeczywiście mogli być razem ,ale teraz gdy Clark jest dorosły , no to sorry ,ale najwyższy czas na CLOIS !!
A poza tym scenerzyści chyba zrozumieli ,że ludzie nie cierpią Clany ,która ciągnęła się przez całe Smallville.

Heh nie oszukujmy sie . Myśle ze Clois na obecnym etapie ma takie same szanse jak i Clana czyli nikłe. Jak sama napisałas jest to serial o młodzieńczych latach Supermana a tam nie ma miejsca dla Clois. Zresztą na obecnym etapie w ogóle sie nie zapowiada ze cos sie miedzy nimi wydarzy. Lois nie bierze Clarka na powaznie . Traktuje go bardziej jak młodszego głupiego brata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . A w Clane tez nie wierze szczególnie po ostatnim odcinku. Co prawda ma podobno nastąpic pewien przełom miedzy Clarkiem i Laną ale nie sadze zeby to cos zmieniło . Clark jest po prostu za głupi jesli chodzi o pewne rzeczy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ten post został edytowany przez -=MacieK=-: 13-11-2006, 11:35 PM

+Quote Post
soku11
post 13-11-2006, 10:34 PM
Post #19

Wyzej wtajemniczony w KRYPTON :-D
Ikona grupy

Użytkownik nr: 2320
Klan: CLois

Popieram zdanie uzytkownika -=MacieK=-. Co do Lany to watpie zeby chciala cos zaczac z Clarkiem od nowa w szczegolnosci ze teraz mieszka z Lexem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ale widac po ostatnim odcinku ze Clark zaczyna czuc sie samotny (wszyscy przy stole maja kogos z kim dobrze sie bawia a on tylko obserwuje). Mam nadzieje ze szybko sie to zmieni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) POZDRO

+Quote Post
mazdzior
post 02-01-2007, 06:42 PM
Post #20

SMALLVILLEFAN
Ikona grupy

Użytkownik nr: 4701
Klan: CLana

sądzę że Clark i Lana nie będą razem ponieważ ile można wytrzymać ciągłe skrywanie tajemnicy?!

+Quote Post

5 Stron V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 użytkownik(ów) przegląda ten temat (1 gości i 0 anonimowych użytkowników)
0 Użytkownicy: